Problem z wejściem na serwer
(09-14-2024, 19:20)Cichusek napisał(a): z tego co widze po logach serwera to musisz miec bardzo kiepskie polaczenie internetowe, mozesz sprobowac wejsc przez adres ip play.sky-land.pl to moze bedzie lepiej.
ale ogolnie sprawdz jak dziala twoj internet i jaki masz ping np. na https://www.speedtest.pl/

Ping i szybkość internetu mam w porządku, sprawdziłem wielokrotnie i wszystkie inne aplikacje wymagające internetu działają bez zarzutów. Zaktualizowałem cokolwiek na moim komputerze co było do zaktualizowania, usunąłem mody, przeinstalowałem minecrafta i nawet próbowałem wejść na innym komputerze [to samo konto, sprzęt członka rodziny] i nadal nic. Skontaktowałem się z minecraft support i czekam na odpowiedź, gdybym mógł prosić o zachowanie/zwrócenie po powrocie rynku i zachowanie działek na classic i wyspy na sky-block byłbym bardzo wdzięczny, bo serio nie mam pojęcia jaki jest problem a artyuły pomocnicze na oficjalnej stronie minecraft nie pomagają ;-;

Jeśli zachowanie nie jest możliwe nie będę się wykłócał, i tak dziękuję za próbę pomocy

Wiadomości w tym wątku
Problem z wejściem na serwer - przez TheBlueFriend - 09-14-2024, 18:36
RE: Problem z wejściem na serwer - przez Cichusek - 09-14-2024, 19:20
RE: Problem z wejściem na serwer - przez TheBlueFriend - 09-15-2024, 15:03
RE: Problem z wejściem na serwer - przez Cichusek - 09-15-2024, 18:54
RE: Problem z wejściem na serwer - przez Asriel - 09-16-2024, 13:24

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości