02-04-2024, 17:50
(02-04-2024, 15:58)Kniper03 napisał(a): Wydaje mi się że nie regulamin forum i serwera powinien funkcjonować. Każde szanujące się i aktywne forum posiada takie regulaminy. Nie podoba mi się samowolka która ma możliwość administracja także myślę że możecie przekminic jakiś krótki i zwiezly regulamin. Bo co wam szkodzi tak naprawdę przecież to jest 30 minut pracy?
przeczytaj swoja wypowiedz i napisz ja jeszcze raz w sposob zrozumialy.
regulamin, do ktorego kazdy mialby sie stosowac i taki, ktory nie zawiera zadnych luk to nie jest 30 min pracy. dodatkowo stwarza on ogromne pole manewru do roznych przekretow i pozniejsza obrone na zasadzie "no przeciez regulamin tego nie zabrania". nie zauwazylem, zebysmy w jakis sposob krzywdzili graczy i naduzywali swoich uprawnien. no chyba nie powiesz mi, ze twoje bany byly bezzasadne i moderacja sie na ciebie uwziela
![Tongue Tongue](https://forum.sky-land.pl/images/smilies/minecraft/2/tongue.png)
wystarczy troche pomyslec zanim sie cos zrobi i nie ma mozliwosci, zeby zostalo sie ukaranym. ale jak juz wspomnialem - trzeba myslec