05-10-2023, 22:23
(05-10-2023, 22:17)Mafiasz napisał(a): moze masz wylaczone specialnie po to zeby mnie uwalic za ostantnio drame co ja mam se teraz filmy nagrywac jak se kopie ?ty jak widac zyjesz w swoim swiecie, bo u siebie nie zobaczysz niedoskonalosci, a oczywiscie przebrzydla administracja zawsze musi ci gre utrudnic, zaaawsze. pozwolmy moze jeszcze lazic innym na pvp z krecacymi sie glowkami, albo calkiem zezwolmy na nukera!
tak xd bo chialem zobaczyc czy da sie na koplu dorobic i sie wkurzylem i poszedlem se afczyc i se po afczylem
wy macie w administarcji inne myslenie ale dobra w tym tygodniu se w cs bede pykal i do zobaczenia za 7 dni
tworzac tak bez sensowne odpowiedzi tylko i wylacznie sobie robisz pod gorke, a nie nam, bo my dobrze wiemy co jest sluszne a co nie. w moim poscie wszystko wyjasnilem, chrobras tez wyjasnil. nawet w jednej odpowiedzi cenzura musiala
slowo na J zacenzurowac… i kto tu szacunku do gracza nie ma xd.
//edit 23:25 - jak potrafisz rozroznic przyczepke do ortografii a do tego, ze watek jest na odwal, to powinienes wiedziec ze w odpowiedzi dalem nacisk na tresc watku, ale skad to mozesz wiedziec skoro swiety mafiasz wie wszystko jak najlepiej i nie robi zadnych bledow, no skadze xd.