Banik
śmieszne te bany na skylandzie ale rozumiem, bo to twoja laska. musiales pokazac ze twardy z ciebie zawodnik. tyle ze nie widzialem nigdzie w regulaminie, by nie mozna bylo uzywac kowadel na swojej dzialce. nikt jej nie kazal wchodzic w takie miejsce. a ona i pangawel oszukiwali na tym labiryncie i postanowilem ich ukarac bo to moja dzialka i moje zasady. ona byla bez ekwipunku. specjalnie cofnela by je odlozyc, nic nie stracila. wiec czemu ja korzystajac w swoj sposob ze swojej dzialki I W SPOSOB KTORY NIE LAMIE JASNO REGULAMINU, dostaje nagle bana? oni oszukiwali na moim labiryncie i niszczyli bloki zeby podejrzec kod ktory dawal wygrana. wiec tez powinni dostac bana za oszukiwanie.
ja ukaralem nieuczciwego gracza na swojej dzialce na swoich zasadach.

(02-04-2023, 19:44)rozpruwacz3000 napisał(a): Saramtha prowadzila z toba konwersacje i miała tobie sprzedać kod chyba na range a ty w zamian miales diaxy, tak sie nie stalo, ponieważ zostala zabita kowadlem na twojej dzialce

o czym mowisz czlowieku! XDDD kod byl na dowod, ze ukonczyla moj labirynt na mojej dzialce XD a ze z pangawel oszukiwala to zrzucilem kowadlo. o zadnej randze nie bylo mowy. po prostu regulamin mojego labiryntu jest taki, ze jak go ukonczysz podajesz kod na msg z tabliczki i ja daje nagrode zeby nie bylo ze ktos oszukuje. dostalem nieslusznie bana i tyle. bo to oni oszukiwali na moim labiryncie

wnosze o unbana, bo ani nic nie stracila ta osoba ani ja nie zyskalem na tym, jedynie ukaralem za oszukiwanie na moim labiryncie. nikt nic nie stracil nikt nie zyskal, po co tu ban? poza tym nigdzie nie ma jasnego regulaminu, ze jest to zabronione tym bardziej, ze nie zrobilem tego w celach zysku a ukarania nieuczciwego zawodnika na moim labiryncie

niezla prowokacje zrobili z pangawel i jeszcze mi sie oberwalo. szkoda ze wczesniejszych rozmow nie pokazala

jak pisal pangawel ze niszczy bloki zeby podejrzec kod

Wiadomości w tym wątku
Banik - przez Masiex13 - 02-04-2023, 18:38
RE: Banik - przez og_eduardo - 02-04-2023, 18:54
RE: Banik - przez Masiex13 - 02-04-2023, 19:35
RE: Banik - przez og_eduardo - 02-04-2023, 19:44
RE: Banik - przez Masiex13 - 02-04-2023, 19:45
RE: Banik - przez h3zquu - 02-04-2023, 20:25
RE: Banik - przez og_eduardo - 02-04-2023, 19:54
RE: Banik - przez Masiex13 - 02-04-2023, 20:21

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości