08-28-2022, 10:17
(08-28-2022, 10:05)_CBS napisał(a):(08-28-2022, 09:20)Masiex13 napisał(a):(08-28-2022, 08:41)_CBS napisał(a): jako jedyny nie dostaniesz czwartej działki, bo ja też bym chciał, i hezqu by chciał, i sharrigan by chciał. a no i jeszcze senwi tez by przyjął czwartą działkę, bo czemu nie. jedyną opcją jest zwiększenie działek vipowi/svipowi do czterech
Wiedziałem, że psy zaczną szczekać... Napisałem o tym, że nie do was kierowane jest zapytanie. Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to siedź cicho.
Jak też byś chciał i każdy by chciał to dobrym pomysłem byłoby KUPIENIE takiej opcji dodatkowo a nie DOSTANIE jej za darmo...
hau hau, takich tematow bylo juz z 10. powinienes mi jeszcze podziekowac za to, ze przeksztalcilem twoja skazana na porazke prosbe w konstruktywna propozycje. jesli masz pytanie do cichuska to skorzystaj z systemu prywatnych wiadomosci (takich, ktore widzi tylko odbiorca a nie cale forum), a nie piszesz temat, ktorego odbiorca jest kazdy uzytkownik.
jeszcze jedna taka odzywka o psach do administracji i dostajesz lote na tydzien
Masiex13 napisał(a):Każdy VIP jest wyróżniony bo ma VIPa? Chyba nie.tak, wlasnie tak dziala vip. zadaniem tej rangi poza korzysciami w grze jest wyroznienie gracza
No to też tak będzie działało WYKUPIENIE możliwości posiadania czwartej działki. Dwa razy podkreśliłem, że nie do was jest ten temat. A wy się spłakaliście jakbym wam krzywdę jakąś zrobił. A bana na forum możesz mi i na miesiąc dać, nie wiem czy wiesz ale ostatnio najwięcej mk itp zgłaszam ja więc najbardziej pomagam w walce z nieuczciwymi graczami.