08-23-2022, 19:55
(08-23-2022, 19:47)TheBestLamus napisał(a):faktycznie, przeoczyłem ten fakt (sprawdziłem adresy i potwierdziło się) - zmieniłem karę na permanentną.(08-23-2022, 19:45)h3zquu napisał(a): moge się pogodzić, ale nie odbanuje cię ze względu na to, że zachowania swojego nie poprawiłeś i zacząłeś znowu robić multikonta. jeżeli pomyślałbyś przez chwilę, to byś od razu napisał prośbę o odbanowanie, to bym to przemyślał a tak to w ciągu kilku dni zrobiłeś może z 10 kont. jeżeli dalej będziesz tworzyć multikonta, to marne widzę szanse na ub.
wczesniej prosilem i mówiles ze absolutnie nie
A i czemu adek może na multikoncie grać? jego nick to SlavaVodke i jakos on na chacie cie moze wyzywac mój kolega moze potwierdzic jego nick w grze to Lilxik widzial na chacie jak cie wyzywal
wracając do tego "mówiłem że absolutnie nie" no tak - mówiłem nie, ponieważ w kwietniu nie dość że robiłeś multikonta to jeszcze na nich cheatowałeś i nie okazałeś żadnej skruchy, a wręcz przeciwnie - nie okazałeś żadnej skruchy. jeżeli faktycznie obiecujesz poprawę, to chciałbym abyś podał mi tutaj swojego dsc.