07-24-2022, 12:00
(07-23-2022, 16:30)Chrobras napisał(a):tylko spójrz na to, że endermany gdy dostawały damage od wody, to teleportowały się po wyspie, co znacznie utrudniło ich bicie, bo co jakiś czas trzeba było wyglądać na zewnątrz, czy ich nie ma. teraz jest o tyle łatwiej, że są w jednej kupie i tyle. dla mnie nie powinno to nawet mieć miejsca, nawet przez to jaki one mają drop. też nie ukrywam, że niektórzy zaczęli mi pisać o tych endermanach sami, że to nie powinno tak być xd.(07-23-2022, 15:20)h3zquu napisał(a):(07-23-2022, 15:01)Chrobras napisał(a): jak chcesz żeby ginęły to w miejscu bicia można postawić magmowe bloki (Magma Block)ja i tak uwazam, ze powinny miec damage od wody, bo za bardzo afkom ulatwiono gre, to nawet nie powinno miec miejsca..
no właśnie ja uważam że wręcz przeciwnie XD W tych expiarkach na edki co się robiło, to one były bite przez wodę od samego zrespienia, teraz przy tych blokach magmowych będzie biło tylko i wyłącznie przy brzegu, więc na afki skaczące to utrudnienie.
Jeżeli Ci chodzi o bicie to też ma to plusy i minusy. Z jednej ułatwienie bo można do zwykłej expiarki z drugiej masz limit lejków a edki też są mobami z których lecą perły i jest ich sporo plus lecą zbroje co zapycha trochę skrzynki :p
limit - widziałem u niektórych duże ilości skrzynek i lejków i żaden wąż nie był zapełniony do 100% w itemkach, więc lekko słaby argument. ;p