06-30-2022, 17:36
(06-30-2022, 12:01)Errrixon napisał(a):u ciebie wszystko jest możliwe, co już nie pierwszy raz widziałem, czy to edytowane posty, czy cokolwiek co było "mądre" i zostało nic, ale mniejsza w to, bo schodzimy z pewnego tematu.(06-30-2022, 11:48)h3zquu napisał(a): >narzekaj, że nic nie jest robione
>jest pomysł, to nieee i tak nic nie da, po co na co to komu
uwielbiam tego typu komentarze. frisk dobrze napisał, najlepiej siedzieć i komentować jak to jest źle, tragicznie zamiast spróbować działać. może najlepiej jeszcze nic nie róbmy i poczekajmy do końca, aż nikt już nie będzie wchodził. ty widzisz co piszesz? bo mi się nie wydaje, w sumie co ja się po tobie mogę spodziewać, pewnie zaraz komentarze swoje usuniesz erix, ale ja wszystko widzę. :p pamiętam, że jak tryb jeszcze żył to sam chciałeś zmian, a teraz co? chociaż nie, bo przecież z albikiem chcieliście całkiem usunąć tryb xDDDD.
"questy i większe działki uratują (...)" podałem przykład, serio myślałeś że tylko tyle jest do zaoferowania? huh... coraz bardziej czuję się zaskoczony tą wypowiedzią. nie będę komentował, że żyje i ma się dobrze, bo ŻYJE JESZCZE, a czy ma się dobrze to nie, dlatego trzeba działać, a nie myśleć negatywnie, co pokazałeś teraz XDD.
XD. po co miałbym usuwać komentarze danielu drogi, "najlepiej siedzieć i komentować jak to jest źle, tragicznie zamiast spróbować działać", nie wiesz o tym ale zacząłem działać. jak chcesz sie dowiedziec to na dc moge ci powiedzieć, "bo przecież z albikiem chcieliście całkiem usunąć tryb xDDDD" - słucham? jaja robiliśmy z adventure, dobrze wiesz o tym
po pierwsze nie wiem skąd mogę wiedzieć "że działasz", skoro nie otrzymałem żadnej informacji o tym, jak chcesz to wyślij i tyle, discorda do mnie jeszcze chyba masz, bo nie zmieniam nicków 10 razy na dzień... z resztą, jakie to ma znaczenie z kontekstem mojej wypowiedzi? ja się odniosłem do ciebie, ale też do osób z shoutboxa, które też zaczęły pisać nie wiadomo co, lol aż tak ciężko to zauważyć?
po drugie żarty żartami, ale zaczęliście powoli przesadzać, a te wątki mnie już do końca uświadomiły z moją opinią i przy tym zostanę, zdania nie zmienię, nawet jakby ktoś mi podał porządne argumenty (sytuacja na linii ja - albik była wtedy napięta, więc wiem że to nie było dla żartów).
ostatnia odpowiedź do czegokolwiek co ma związane z promowaniem itp, bo w sumie zaczęliśmy wątek od zmian na classica, a skończyliśmy na promocji, jeżeli chcesz to odnośnie tego możesz zrobić wątek osobny, ale zostawmy tutaj temat nowej edycji dla classica, niż wprowadzać niepotrzebny zamęt. pozdrówki