*SkyLand*
uhh.. tyle argumentow ze nie wiem od czego zaczac

1. Pistolety przeszly nowa edycje i coz poradze, przez 2 miesiace pewna grupa graczy pisala do innych jak to tryb zepsuto, jak to tam zle, gdzie te osoby nawet nie wbily pograc chwile. ta edycja mogla byc ok, ale coz poradzic moge na to... A snajperka nie jest tak mocna jak kiedys, wiec cieszy mnie argument ze nic z tym nie zrobilismy, gg.

2. Nie wiem co ma wyglad do gry. Grasz glownie na surowcowej/netherze dzialkach i pvp, na skupie sellasz itemy. A osoby, ktore odchodza przez zmiane wygladu jest po prostu smieszne, bo nie wiem, gameplay tym psujemy? Przez odnowienia? Pewien etap zostal zakonczony ze spawnem z 2014, nie wrocimy do niego i tyle w temacie.
//edit: moze zle skomentowalem to do gry, ale bardziej mi chodzilo o to, co shazorenowi.

Slyszalem wiele opini na ten temat, ale jestem przeciwko temu, ze bardziej nadaje sie do adventure, ktory odbiega klimatem przez PROSTOSC na spawnie, tutaj sie rozbudowalem na full, wiekszosc osob byla zadowolona, ale nie kazdemu dogodze i kazdy ma swoje gusta. Cichemu sie spodobal, wiec go wgral i ja problemu nie widze. Chciano wieksze pvp? To je dostano, wymieniarki out? Dostano, NOWOSCI NA TRYBIE? Dostano, wiec ten... A opinia innych mnie nie rusza, ale myslenie zeby odchodzic przez zmiane spawnu jest hitem, nie bede tego ukrywal xD

3. Prison wrocilby w nowszej odslonie, jezeli delikatnie zwiekszy sie liczba graczy, albo wyblagamy cichego, zeby zrobil nowy...

4. Od razu odpowiem na zaczepke na siebie (dziekuje ci sharozen), mam tez swoje prywatne zycie, a na serwerze staram sie byc tyle, ile moge. Obecnie moze i sa 2 osoby w ekipie, ale nie widze na razie problemu w tym. Bylem wczoraj, ale nie musimy byc widoczni na serwerze, to samo z innymi wiec jezeli jestesmy raz na ruski rok, to ruski rok to dzien? Woah

//edit: Huba nie ma od dawna w administracji, czasy sie zmienily. Jezeli te osoby maja bana, niech napisza na forum czy to na dc prosbe o unbana. Mysle, ze po takim czasie co niektorym mozna taka kare sciagnac.

Niestety musze zgodzic sie z shazorenem, ze brakuje reklamy... ale to zalezy od cichego, a my chcemy dobrze.

Wiadomości w tym wątku
*SkyLand* - przez MrTaigeonn_ - 09-13-2021, 09:31
RE: *SkyLand* - przez Shazoren1 - 09-13-2021, 14:46
RE: *SkyLand* - przez h3zquu - 09-13-2021, 16:30
RE: *SkyLand* - przez CruQ - 09-14-2021, 05:46
RE: *SkyLand* - przez Cichusek - 09-14-2021, 06:41

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości