12-20-2020, 17:41
Coś się kończy coś zaczyna. Mówi się trudno jedna osoba coś na tym zyska jedna nie na tym polegają nowe edycja może to przyciągnąć więcej graczy i wzrośnie aktywność osób na serwerze nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem to tylko gra panowie uważam żebyście nie żyli grami tylko życiem XD to tylko rzeczy materialne w grze.. Z resztą nawet jeśli tryby zostaną usunięte to bardzo dobrze bo nie potrzebny syf robią era na której grała duża liczebność na SkyBlocku, WaterBlocku i Prisonie przewiała niczym wiatr dlatego lepiej by było się tego pozbyć bo to nie ma jakiegokolwiek sensu. Jeśli nastąpi nowa edycja każdy będzie na równi i każdy będzie mógł się wzbogacić i mieć szanse stać się na nowo tym "najbogatszym" kiedyś po nowej edycjy WaterBlocka nie płakałem jakoś po straci wyspy pieniędzy czy itemkow a troche ich miał. Serio nie bierzcie gry na poważnie... XD
A co do WaterBlocka nawet jeśli gra teraz te 10 osób za jakiś czas im się to znudzi i znowu tryb będzie świecił pustkami takie jest moje odczucie do tego trybu.. Nic dodać nic ująć.
A jeśli chodzi o rangi panowie i panie rozumiem że wydaliście na to pieniądze ale mysliscie ze Cichusek weźmie pod uwagę kilka osób które mają tam rangi i mogą je stracić i zablokuje mu to jakakolwiek decyzję o zmianach na tyxh trybach? Nie sądzę..
A co do WaterBlocka nawet jeśli gra teraz te 10 osób za jakiś czas im się to znudzi i znowu tryb będzie świecił pustkami takie jest moje odczucie do tego trybu.. Nic dodać nic ująć.
A jeśli chodzi o rangi panowie i panie rozumiem że wydaliście na to pieniądze ale mysliscie ze Cichusek weźmie pod uwagę kilka osób które mają tam rangi i mogą je stracić i zablokuje mu to jakakolwiek decyzję o zmianach na tyxh trybach? Nie sądzę..