11-17-2020, 05:59
(11-17-2020, 02:50)zukuu napisał(a):(11-17-2020, 01:59)Alchemik napisał(a): Witam serdecznie. Bardzo chetnie wymienie się rzeczami i $$ na SkyBlocku 2.0 , Prison i Adventure za $$ na Classicu jak i zarówno istnieje możliwość kupna ode mnie rangi na dowolnym trybie gry. Przyjmuje tylko zaplate tylko i wylacznie na Classicu w postaci $$.z checia kupie spawnery na skyblocku 2.0
* Adventure :
- Kilofy z mendingiem i roznego rodzaju kilofy.
- Diaxy , złoto , żelazo , redstone , lazuryt , rudy kwarcu , rudy złota , rudy żelaza , rudy redstone oraz węgla.
- Rożnego rodzaju miecze i sety.
- I rózne surowce które mogą się przydac podczas przygody w grze
- Rowniez mam na sell 5 ksiazek z mendingiem chetnie sprzedam po taniosci
* SkyBlock2.0 :
- Spawner Endermanów , 2 Spawnery Szkieletów , 1 Spawner Creeperów i 1 Spawner zombie.
- Diaxy , złoto , żelazo , Rudy diax , Magmowe bloki , Jasnopył , Kule Szlamu , Netherowe Cegły , Netherowe Bloki.
- Kilofy i miecze roznego rodzaju.
- I wiele innych przydatnych itemków do rozgrywki i pomocnych do budowania wyspy.
* Prison :
- Żelazny hełm 4/3. ( Wydajność 4 , Niezniszczalność 3 ).
- Żelazna klata 4/3/2. ( Wydajność 4 , Niezniszczalność 3 , Ciernie 2 ).
- Żelazne spodnie 4/3. ( Wydajność 4 , Niezniszczalność 3 ).
- Żelazne buty 4/3/3. ( Wydajność 4 , Głębinowy Wędrowiec 3 , Niezniszczalność 3 ).
- 2 Kilofy VIP.
Dziękuje i życzę miłej nocki .
Jeśli chodzi o kontakt ze mną będę dostępny na trybie Classic jak i na Discordzie. Również możecie pisać pod wątkiem na forum jeśli byłby ktoś zainteresowany
Mój Discord : Kniper03 #5814.
Badz tak o 10/11 na Classicu to sie dogadamy.