11-15-2020, 02:41
(11-14-2020, 11:50)Boczek napisał(a): to bylo 2 dni temu i zwyczajnie nie pamietam. jakbys napisal odrazu to ze szczegolami wyjasnilbym Ci za co Cie zbanowalem, ale dzisiaj po prostu nie mam pojecia za co dostales bana. tak czy siak nie mam w zwyczaju rozdawac bany za darmo, wiec uwazam, ze jest sluszny.Z całym szacunkiem, ale w bieżącym tygodniu grałem 4 razy, bilem blazy i kopałem kwarc napotkany w netherze więc nie wiem na jakiej podstawie jest ten ban, ostatnio spadłem z klocka na /warp parkour na classicu i mogłem spadac z wyskosci na /spawn bez obrażeń, co widział gracz 18iq_( jeżeli nie pomyliłem nazwy), wiecej na pewno nie można było zauważy żadnych innych ,,nielegalnych" zachowań.
(11-15-2020, 02:41)sh00cker napisał(a):(11-14-2020, 11:50)Boczek napisał(a): to bylo 2 dni temu i zwyczajnie nie pamietam. jakbys napisal odrazu to ze szczegolami wyjasnilbym Ci za co Cie zbanowalem, ale dzisiaj po prostu nie mam pojecia za co dostales bana. tak czy siak nie mam w zwyczaju rozdawac bany za darmo, wiec uwazam, ze jest sluszny.Z całym szacunkiem, ale w bieżącym tygodniu grałem 4 razy, bilem blazy i kopałem kwarc napotkany w netherze więc nie wiem na jakiej podstawie jest ten ban, ostatnio spadłem z klocka na /warp parkour na classicu i mogłem spadac z wyskosci na /spawn bez obrażeń, co widział gracz 18iq_( jeżeli nie pomyliłem nazwy), wiecej na pewno nie można było zauważy żadnych innych ,,nielegalnych" zachowań.
Zresztą, nie po to kupiłem vipa żeby teraz używać cheatów xd