07-11-2020, 09:10
(07-11-2020, 08:37)Toiru napisał(a): Ach, czyli się na ciebie uwziąłem, dobrze to dowiadywać się nowych rzeczy o samym sobie.
Na początek naucz się odróżniać groźby od ostrzeżenia, albo upomnienia jednak nie wiem czy to słowo panuję w twoim wypadku, w ciągu około 3 miesięcy dostałeś 14 banów, kiedy bym nie wszedł na CL to się z kimś kłócisz albo kogoś wyzywasz albo piszesz jakieś prowokacje albo głupoty w moją stronę, dawno nie miałem takiej sytuacji aby co 3 dni ktoś pisał mi na DSC że go okradłeś albo zwyzywałeś.
Najbardziej żałosne jest to twoje pisanie UB albo rozwalony serwer
Jakieś tam powody mam aby ciebie nie lubić, no ale to ja się na ciebie uwziąłem...
Zastanawia mnie po co to przytoczenie o prześladowaniu, bo skąd miałem niby wiedzieć że to kolega, ty mi nie napisałeś tego, a jego znam tylko z widzenia i nie mam z nim żadnego kontaktu.
A co do tematu, multikonto dostaje perma wtedy gdy jest pewność co jest głównym kontem, a co mk robimy tak może od 2 lat.
Akurat on dostał, za posiadanie innych multikont takich jak NeoXX czy Ps7chO. Każde z tych kont używało cheatów zaliczając w to Stezzy.
szkoda ze on nie ma cheatow oraz ma bp :p