04-12-2020, 22:31
Yo, czemu by tak nie zrobić nowej edycji, przez ostatni czas są lagi, a to wszystko przez lejki aktywne jak i nie aktywne, dodatkowo osoby nie przychodzą na ten tryb bo nie mają szans się wybić pomiędzy gigantami i weteranami, dlaczego nowa edycja byłaby dobrym pomysłem?
1 ramki, obciążają bardzo serwery
2 lejki, masa lejkow
3 więcej graczy
4 mniej lagow
Ale teraz powiecie ej ale wiesz jak to się skończyło z waterblockiem, bingo!, bo tam za dużo się zmieniło, wg mnie na nowej edycji nie powinno się zmienić nic tylko calkowity reset i moze parę nowych pluginów na np stackowowanie zwierząt, ale mechanika zostanie taka sama, albo 2 opcja reset wysp, też bardzo pomoże to serwerowi, gracze nie stracą $ tylko właśnie wyspy które bardzo laguja
1 ramki, obciążają bardzo serwery
2 lejki, masa lejkow
3 więcej graczy
4 mniej lagow
Ale teraz powiecie ej ale wiesz jak to się skończyło z waterblockiem, bingo!, bo tam za dużo się zmieniło, wg mnie na nowej edycji nie powinno się zmienić nic tylko calkowity reset i moze parę nowych pluginów na np stackowowanie zwierząt, ale mechanika zostanie taka sama, albo 2 opcja reset wysp, też bardzo pomoże to serwerowi, gracze nie stracą $ tylko właśnie wyspy które bardzo laguja
Najwięcej hajsu:
Classic: 4,5mln
Skyblock: 2mln
Waterblock: 3mln
Classic: 4,5mln
Skyblock: 2mln
Waterblock: 3mln