04-02-2020, 16:45
miales juz raz perma od cichuska za obraze administracji, zostales odbanowany przez toiru. poziom twoich ostrzezen wynosil 80%, tworzyles kolejne zbedne tematy/posty - przy kolejnym ostrzezeniu o wartosci 20% osiagnalby 100% czyli ban. biorac pod uwage fakt, ze zostales odbanowany z bana permanentnego powrociles do niego. caly czas sie o cos prujesz.
"wy sie tam w koncu wezta ogarnijcie z tym zlewaniem propozycji i graczy"
od kiedy do cichuska piszesz w liczbie mnogiej? bo z tego co widze to temat byl skierowany do calej ekipy. caly czas piszesz jedno i to samo to jakiej odpowiedzi sie spodziewales? to, ze jakas propozycja zostala zaakceptowana nie znaczy, ze zostanie wdrozona w najblizszym czasie. propozycje sa tylko czyms co mozemy przyjac i kiedys dodac na serwer.
a, no i jak juz sie nie ma do czego przyczepic to najlepiej zaczac ponownie temat alchemika. tak, odbanowalem go bo prosil mnie o to od dluzszego czasu i obiecal, ze pomoze mi nakryc kilku graczy. nie jest to tajemnica.
w wielu rzeczach przeczysz sam sobie i jestes wybuchowy. taki dodatek:
Frisk Zbanuj mnie i pokaz ze miales racje bo do tego to darzy
"wy sie tam w koncu wezta ogarnijcie z tym zlewaniem propozycji i graczy"
od kiedy do cichuska piszesz w liczbie mnogiej? bo z tego co widze to temat byl skierowany do calej ekipy. caly czas piszesz jedno i to samo to jakiej odpowiedzi sie spodziewales? to, ze jakas propozycja zostala zaakceptowana nie znaczy, ze zostanie wdrozona w najblizszym czasie. propozycje sa tylko czyms co mozemy przyjac i kiedys dodac na serwer.
a, no i jak juz sie nie ma do czego przyczepic to najlepiej zaczac ponownie temat alchemika. tak, odbanowalem go bo prosil mnie o to od dluzszego czasu i obiecal, ze pomoze mi nakryc kilku graczy. nie jest to tajemnica.
w wielu rzeczach przeczysz sam sobie i jestes wybuchowy. taki dodatek:
Frisk Zbanuj mnie i pokaz ze miales racje bo do tego to darzy