03-18-2020, 14:48
Wielu osobom nie podoba się pomysł z sojuszami, ale to ma na celu złagodzenia może częstej nie uczciwej walki, kiedy na serwerze jest mało osób i jest 10vs1. Dobrze, może przesadziłem z 3, ale do 5 maksymalnie na gracza. VIP oczywiście miałby dostęp do ~7 (10 to przesada). Zapomniałem również dopisać o balansie ekwipunku dla VIPa, ale to chyba standard. Niektórym nie dziwie się, ponieważ sami kierują sojuszami. Miałem raz już taką sytuację ostatnio, że wchodzę, a tam 7 osób w sojuszu czyha tylko na zabójstwa. Dlatego zaproponowałem te sojusze.
A tera:
A tera:
Cytat:Zgadzam się z tymNowa edycja = wszystko od zera. Czyli VIP powinien też przepadać, tak działają nowe edycje - wszystko od zera.
Ale co z tymi co maja jeszcze vipa bo mnie to ciekawi czy vipa stracą czy co
Cytat:Na nie ponieważ kurde dużo ma sie znajomych i ciężko dać tylko 3 do sojuszu... reszte musiałabym zabijać by bana dostać co radości by mi nie sprawiało, czyli można dać jeśli chodzi o mnie na nie, aleeee wiem o co chodzi Danielowi , wiem co chce wykombinować ale to nie ta droga.Na górze więcej opisane.
Cytat:Napisane przez Kimi_Kimi - 1 godzinę temuPowiem ci to samo, ale to keinett, nie dziw się. Ja tylko przedstawiłem jasno jego sytuację, ale co on ma do moich cheatów to ja nie wiem... Ja zaznaczę jeszcze raz: mi na levelu nie zależy, a Minecraft to nie jest całe życie...
Spokojnie, to tylko jedna propozycja... reszta jak nabardziej na + więc nie ma co sie denerwować i to co napisałeś to Daniela z cheatami nie było na miejscu...
Cytat:Napisane przez Cichusek - 1 godzinę temuAle jeżeli miałbyś Cichusku czas, to rozumiem, że plany na takową edycję byłyby? Bo serio, przydałaby się aktualizacja... W 1 poście najlepiej jest to opisane.
na razie nic nie dam rady zmienic.
a jesli robilbym nowa edycje, to spawn pewnie tez by ulegl zmianie.