09-08-2019, 09:26
(09-08-2019, 09:10)Cichusek napisał(a): niestety iam nie zglosil sie do mnie z pozostala czescia pieniedzy, a mi nie udalo sie odnalezc na jego multikontach czegos wartosciowego (ioooi wspominal cos o beaconach, ale ich nie znalazlem).
zrobilem tabele do ktorej wprowadzilem wszystkie osoby, ktore wplacily mu powyzej 1000$.
w sumie wyszlo, ze iam jest wam winny 11mln 763 tys, a odzyskalem nieco ponad 5mln.
zeby nie bylo tak, ze jedni dostana pieniadze, a drudzy nie, to stracona kwote pomnozylem przez procent tak abym mogl rozdysponowac odzyskane pieniadze wszystkim poszkodowanym.
niestety wyszlo tego bardzo malo, bo odzyskacie 43% straconych pieniedzy.
ponizej przesylam tabele, ktora zrobilem: po lewej nicki graczy, nastepnie kolumna ze straconymi pieniedzmi, a na koncu pieniadze ktore odzyskacie.
na dole sa zsumowane te liczby i jest tez przelicznik procentowy przez ktory mnozylem wasza utracona gotowke tak aby w sumie dalo mi 5mln (sume jaka udalo mi sie odzyskac)
jak ktos ma jakies uwagi lub np. chcialby zrzecz sie straconych pieniedzy by pozostale osoby dostaly troche wiecej, to moze smialo pisac.
wieczorem postaram sie przelac wam te pieniadze na konta w grze.
Wszystko fajnie ale gdzie napisane jest moje 500k ? pisałem że ioooi mi tabliczke zniszczył i ssy są na 1 str wątku