Anty cheat - CICHUSEK odpowiedz na niego
(08-29-2019, 20:19)Impression napisał(a): 1. za aure tez wywala i to czesciej niz ci sie wydaje.
2.  administrator jest czlowiekiem, ktory ma zycie prywatne i swoje sprawy.
3. admin zrob cos bo nuda
4. ale ty wiesz, ze zaden antycheat nie jest idealny, a gdyby banowal wszystkich cheaterow to wielu niewinnych graczy by ucierpialo?
5. nigdy ich nie ma, nic nie robia lenie smierdzace, a lista banow zapelnia sie sama.
jestes bardzo dziwnym czlowiekiem, w dodatku egoista. wchodzisz na serwer i widzisz mase cheaterow i ZAMIAST ICH NAGRAC, PISZESZ, ZE ADMINISTRACJA NIC NIE ROBI, sam nie bedac lepszym. jesli chcesz aby cos sie zmienilo w tym temacie, to zmien myslenie.
6. tak, dodajmy osmiu nowych pomocnikow, ciekawe kto to ma byc. nie ma idealnej osoby. uwierz.
7.  nie bedzie budowniczego, juz widze jak cichy daje komus gma. budowniczym moze byc kazdy, wystarczy zbudowac spawn i wstawic go na forum do wgrania.
8. nowy spawn nie sprawi, ze ludzie beda tam grali, tzn. moze ktos tam wejdzie.. na 5 minut zeby zobaczyc co sie zmienilo.

1. Nie wywala nawet za banny hopa i speed hacka więc.. serio?

2. Ja rozumiem ale co ja nie wejde na serwer to jest albo macro lub aura

4. ,, wielu niewinnych graczy by ucierpialo? '' bosh Tufake grał około miesiąc na serwie miał w luj głów svipa aure zabijał w nethrze, oszukiwał i nic

5. CZYTAJ UWAŻNIE TERAZ OK? ,, a lista banow zapenia sie sama. '' a wiesz... dziwne że osoby które haxy mają dostają tego bana dopiero po około tygodnia.

~~~do tego jest administracja aby ich banowała a ja nie będę ich nagrywał bo konfidentem nie jestem.

6. Przydało by się, nie 8 ale przynajmniej 2 są idealne osoby i wiem kto mógł by nią być

7.No to jeśli nie widzisz jak cichy daje gm 1 komuś do budowania to niech może ON to zrobi ja pomyśłem o graczach bogatych, co już prawie nic nie 

robią na serwie tylko rozmawiają na chacie z innymi graczami 

8. Nowy spawn by zrobił odświeżenie na serwie Sky-Land.Pl a nie stary spawn.

Jeszcze chciałbym wrócić do sprawy z starej PRZESTARZAŁEJ wersji 1.8 

Czemu nie będzie nowej ?? 

Każdy już prawie serwer ma od 1.12 a ten jak zwykle stare 1.8 zmienicie to wreście

Niedostępny

Wiadomości w tym wątku
RE: Anty cheat - CICHUSEK odpowiedz na niego - przez PanGawrosz - 08-29-2019, 21:56

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości