07-17-2019, 11:45
Myślę że coś takiego może obniżyć wydajność serwera, rejestrowanie poczynań ponad stu osób (bo podejrzewam że tyle jest na każdym serwerze który nie jest minigrą) może być wymagające, poza tym nie wiadomo czy to będzie przydatne tak bardzo jak się to wydaje, jak już to w ostateczności
Na włam na konto na przykład to w ogóle nie pomoże, ani na konto właściciela działki, ani na konto dodanej osoby
Poza tym, może być też tak, że masz sobie beacona w skrzyneczce, pozwolisz osobie dodanej X sobie go zabrać, a potem się pokłócicie, i przyjdziesz na forum z tym, że osoba dodana X ukradła Ci beacona. Co wtedy zrobić? Będzie kłótnia na temat tego, kto kłamie, a kto nie?
Pomysł niby dobry, ale na dłuższą metę nie za bardzo
Na włam na konto na przykład to w ogóle nie pomoże, ani na konto właściciela działki, ani na konto dodanej osoby
Poza tym, może być też tak, że masz sobie beacona w skrzyneczce, pozwolisz osobie dodanej X sobie go zabrać, a potem się pokłócicie, i przyjdziesz na forum z tym, że osoba dodana X ukradła Ci beacona. Co wtedy zrobić? Będzie kłótnia na temat tego, kto kłamie, a kto nie?
Pomysł niby dobry, ale na dłuższą metę nie za bardzo