05-29-2019, 14:15
(05-29-2019, 10:10)Toiru napisał(a): Na Prisonie może zrobisz że na każdym sektorze można zdobyć jakaś głowę? Np: sektor A = kamień, sektor N = blok grzyba, tartak = pieniek
Tutaj jest lista takich główek: https://minecraft-heads.com/player-heads/blocks
moge.
akurat robie to w ten sposob, ze nie potrzebuje nickow premium do dania takiej glowki, tylko wystarczy sam skin.
przegladnalem kilka glowek z tego linku i w niektorych podany nick nie uzywa juz tego wygladu, a skina czasami nie da sie u nich pobrac.
jezeli chcecie cos takiego, to dobrze by bylo podeslac mi skiny (linki lub plik) z propozycja jaka glowke mozna zdobyc w danym sektorze.
ja sobie przykladowo to uzupelnilem piszac plugin i np. w sektorze A jest do zdobycia kamien, w sektorze tartaku jest debowy pien drzewa, w piaskownicy piasek, a w sektorze vip glowka wygladajaca jak gabka.
mozna to oczywiscie zmienic.
no i nie wiem czy takie glowki maja rzeczywiscie wygladac jak np. blok drewna, czy moze zrobic na nim jakas smieszka mine aby wygladala jak glowa, tak jak to bylo w dwoch linkach ktore wczesniej podeslalem.
ewentualnie mozna tez zrobic taki dodatek, aby w wyzszych sektorach byla co raz mniejsza szansa na drop takiej glowki.
np. w sektorze A byloby 5% szansy, w sektorze B 4.75%, a np. w Z tylko 1%.