05-03-2019, 16:52
(05-03-2019, 16:33)beniutki napisał(a):(05-03-2019, 16:31)ZiiiZ napisał(a): benio wzioles to zbyt doslownieproporce i bannery oraz patriotyczne emblematy na flagach wchodzily w gre
chodzilo mi bardziej wlasnie o wyzwolenie waszego patriotyzmu w dzisiejszym dniu
3 maja jest swietem panstwowym nie mozemy zapominac o naszej calej historii wspominajac ta jedna date
< uznajac to co napisales kimi dodala efekt falowania na wietrze wiec ma wiecej szans !>
Zadaniem konkursu było wybudowanie flagi Polskia to własnie jest poprawna flaga
dobrze napisalem juz wezme to pod uwage dla pewnosci by dobrze ocenic przelecialem na szybko liste flag polski

![[Obrazek: XwYSQx4.jpg]](https://i.imgur.com/XwYSQx4.jpg)
dodam kimi nie ma proporcji wiec to nie jest flaga polski na wietrze....
![[Obrazek: Eiu06LU.jpg]](https://i.imgur.com/Eiu06LU.jpg)
czasem nie wystarczy tylko myslec ale i uzyc wyobrazni

O to wyniki na Flagi sorka ze po czasie musialem jeszcze raz przemyslec na spokojnie
I miejsce - zajmuje antypodish wlozyl najwiecej wkladu w prace pomimo ze nie wiedzialem ktora z flag mam oceniac ale dzialka na wczorajsze swieto flagi byla przygotowana ! 25 000$
II miejsce - Zajmuje kimi_kimi ladna falujaca na wiosennym wietrze flaga 10 000$
III miejsce - Beniutki slabo z wyobrazeniem zabawy i podejscia ale czegos mnie to nauczylo

Dodam rowniez ze reszta prac tez zasluguje na nagrode ! nie mozna faworyzowac jednym dac drugim nie

Przepiekny proporzec od: Dariadidi 2500$ niestety nie jest on flaga a naprawde wlozylas duzo starania <stad pomysl by rozdac nagrody pocieszenia>
Zas lutyn mogles sie troche postarac i zrobic zdjecie czyms lepszym od tostera pisales ze prt sc Ci niedziala bylo poprosic mnie

przypomina mi to polska trybune na mecz : Lutyn 2500$
Kiosk9 Dziekuje Za udzial niepotrzebne bylo to szklo zastanawialem sie przez chwile czy to nie flaga w gablotce ale ciezko to porownac zapraszam do udzialu nastepnym razem : Kiosk9 2500$
<Benio nie moge uznac proporcji 5:8 poniewaz to jest minecraft nie kazdy mlody czlowiek wie ze flaga ma takie a nie inne proporcje i szukalby tego w google> uwazam ze ten wynik jest nie fer wobec prac innych ale masz co chciales