(04-09-2019, 05:07)Tomek2209 napisał(a): Otóż chciałbym wam zaproponować, aby zrobić coś takiego jak na innych serwerach np. [usuwam IP ~Impression] a odnośnie takie coś jak u nich kolonia karna ( chodzi w tym o to że jeśli ktoś dostał bana to i tak może grać na serwerze ale po prostu tylko w tej kolonii ) według mnie jest to dobry pomysł , ponieważ udzie jak np. dostają bana na 10dni lub 1mies to po prostu im się nudzi i wybierają inny serwer na przez co serwer Sky-Land.Pl traci ludzi.
Dzięki temu będzie zostawało więcej ludzi.Czy dało by się takie coś zrobić? Jeśli tak to ja jestem za tym, aby to zostało założone.
![]()
Tak samo serwer zyskuje ludzi jak na innym serwie mają bana. To działa w obie strony. Ja się bardzo cieszę z odejścia po atakach na moją osobę. Zaglądam tu tylko pogadać i to w dodatku bardzo rzadko. Nie rozumiem sensu przejmować się banem jak serwerów macie od groma. To prędzej płatne unbany wywalczycie ale oba rozwiązania nie były by dobre.
(: ¿ ʞɐʇ zsǝıɯn
p.s. sygnatura jest niewidzialna
![Big Grin Big Grin](https://forum.sky-land.pl/images/smilies/minecraft/2/biggrin.png)