11-23-2018, 21:33
Cieszę się (bez sarkazmu), że wymieniłeś mój nick, też czuję się jakoś z tym związany, bo samemu robiłem bóle pośladków o to. Dam Ci tylko poradę w takiej formie, żeby na cytat z "ich" strony odpowiadać kontrcytatem/argumentem, który zwyczajnie ten pierwszy cytat obala. Na przykład:
"a jak sa jakies watpliwosci to zawsze mozna do mnie napisac w normalny, kulturalny sposob"
No i probowalem to zostalem wysmiany i zbanowany
Mogłeś zaznaczyć, gdzie zostałeś wyśmiany, byłoby bardziej rzeczowo. Życzę Ci szczerego powodzenia walki pojedynkę z skostniałym systemem. Trzymam kciuki. Samemu niewiele już niestety tu wniosę do całości, ponieważ próbowałem i wcześniej, ale właściciel "konserwa" to cóż. Gra na czas aż się wyczerpiesz.
"a jak sa jakies watpliwosci to zawsze mozna do mnie napisac w normalny, kulturalny sposob"
No i probowalem to zostalem wysmiany i zbanowany
Mogłeś zaznaczyć, gdzie zostałeś wyśmiany, byłoby bardziej rzeczowo. Życzę Ci szczerego powodzenia walki pojedynkę z skostniałym systemem. Trzymam kciuki. Samemu niewiele już niestety tu wniosę do całości, ponieważ próbowałem i wcześniej, ale właściciel "konserwa" to cóż. Gra na czas aż się wyczerpiesz.