nie nie nie nie nie nie nie
(09-28-2018, 15:34)Wisła Płock napisał(a): E a moze zamiast wcisnac wciaz ten sam kit na ktory nawet dziecko sie nie nabierze i caly czas zamykać watek bez odpowiedzi, to moze odpowiedze w koncu na pytanie bez zadnego bo admin tak chcial i innych bzdur
Impression udowodnil mi przez czas jak i wczoraj ze absolutnie nie nadaje sie na moderatora. Caly czas zamyka watki bez dobrej odpowiedzi faworyzuje innych nie jest sprawiedliwy a na dodatek nie umie nawet banowac Dostalem od niego az 2 niesluszne permy a niedlugo pewnie dostane kolejnego a za co to on juz sam sobie pewnie wymysli. Juz na ciebie skarga do cichego polecala z dowodami i zdjeciami wiec mozesz sobie mnie za co tam sobie wymyslisz banowac Wink
Czy ja naprawde tak duzo wymagam chce tylko odpowiedzi dlaczego administracja uwaza ze on zasluguje na ub i nic wiecej ale zamiast tego to wszyscy na mnie najezdzaja a Impression to popiera jeszcze
Podejrzewam ze tak krecicie z tym wszystkim bo sami nie macie pojecia co wy robicie
To w koncu doczekam sie odpowiedzi zamiast piepszenia w stylu "nie interesuj sie my mozemy wszystko i wyp*****j"?
Jak ja mam nie byc wkurzony jak nie moge sie doprosic takiej malutkiej rzeczy jak odpowiedz
Miej Impression odrobine honoru i zostaw ten watek w spokoju
Żałosne... Musisz wszystkim dawać minusy za to, że wyrażają swoje zdanie? I nikt wtedy nie bronił Wayneerna, ja po prostu szanuje ludzi nie to co ty. Przeszkadza Ci Wayneern to nie graj w minecrafta, zajmij się nauką, dobrze Ci to zrobi, ale nie, kłótnie na mc są najważniejsze bo Wayneern dostał UB, weź ty sie zastanów. Nie ty będziesz decydował czy on dostanie bana czy nie. Dziękuję dowidzenia.
A i jeszcze jedno. Twoje zachowanie jest karygodne, cytujesz słowa administracji, a to kłamstwo, widziałeś kiedykolwiek żeby administracja przeklinała w wątku? Nie, więc najpierw się zastanów zanim coś napiszesz.
,,Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć."
 ~ Eurypides
[Obrazek: u3AG7aX.jpg]

Wiadomości w tym wątku
nie nie nie nie nie nie nie - przez Wisła Płock - 09-28-2018, 15:34
RE: nie nie nie nie nie nie nie - przez Wumil - 09-28-2018, 15:53
RE: nie nie nie nie nie nie nie - przez Asriel - 09-28-2018, 15:58
RE: nie nie nie nie nie nie nie - przez Asriel - 09-28-2018, 16:17
RE: nie nie nie nie nie nie nie - przez _kisa_ - 09-28-2018, 16:26
RE: nie nie nie nie nie nie nie - przez h3zquu - 09-28-2018, 17:29
RE: nie nie nie nie nie nie nie - przez _CBS - 09-28-2018, 17:42

Skocz do: