kiedy w koncu sie dowiem?
"potem zmieniasz mi na 2 tygodnie mimo ze w sumie nic takiego strasznego nie zrobilem " "Tails ja wiem ze okropnie sie zachowalem jak kazalem tobie pociac sie zyletka" kek no wcale...
"zarejestrowac na forum bo wywalało mi błąd że właśnie proxy i aby skontaktowac sie z administratorem ale niby jak mialem to zrobic skoro nie moglem sie zalogowac no jak kurna serio to jak niby inaczej mialem tu sie zalogowac co?" Jest przecież discord ;C...
"dlaczego tak zrobiliscie do k***y nedzy czemu on znowu moze czuc sie bezkarny?" bo ładnie ciągn... poprosił guba...
"Nawet dziecko wie ze ten ub to z tego powodu bo Wayneern przymila sie caly czas do Tailsa to widac spojrzcie jak Wayneerek sie zachowuje jak Tails jest na serwerze ze niby najlepszi kumple a dupa jakby Tails nie byl pomocnikiem to Wayneern mial by go gdzies a poniewaz bycie kolega admina to same korzysci to sie do niego przymila" A to nie gub dał mu ub?...
To że dostał ub chociaż no wiadomo, nie znaczy że możesz robić patologie jak on kiedyś...
Roses are red
Violets are blue
Omae wa
Mou shindeiru ;-;

Wiadomości w tym wątku
kiedy w koncu sie dowiem? - przez Bangladesz - 09-23-2018, 18:08
RE: kiedy w koncu sie dowiem? - przez Kaukazu - 09-23-2018, 18:27
RE: kiedy w koncu sie dowiem? - przez Bangladesz - 09-23-2018, 19:41
RE: kiedy w koncu sie dowiem? - przez _kisa_ - 09-23-2018, 19:44
RE: kiedy w koncu sie dowiem? - przez _CBS - 09-23-2018, 19:44

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości