08-29-2018, 14:04
zaczeło sie tak grałem sobie na nicku DJ_Leopold niemam haxów ani nic tak o kopalem sb i tego dnia mialem szczęście do diamentów bo kopalem sobie i nagle _Boczek mi dał bana za xray mimo ze nie mialem xray nawet mozecie sprawdzic mnie udostepnie ekran i potem jak _Boczek mi dał bana wkurzylem sie i troche straciłem chęć do gry stwierdzilem ze zrobie nowe konto i sprubuje od nowa grać ide sobie tak na surowcowej przez las i nagle dostaje kolejnego pana tym razem perma za xray/mk i powiedzcie mi dlaczego na 2 koncie za nic dostalem bana dlaczego _Boczek psuje radość z gry gram sobie normalnie legalnie bez haxów to nagle dostaje bana za xray no ludzie to nie ma sensu cieszyłem sie jak grałem na tym serverze to dostałem bana za nic potem 2 konto zrobilem bo chcialem grac dalej to chwile pogralem to ban za xray/mk to juz grac nie mg dlaczego mi ten _Boczek psuje radośc z gry ja nic zlego nei zrobilem a dostalem bana niechce zeby tacy admini byli jak _Boczek bo tacy ludzie tylko zniechęcają do gry nic wiecej. chciałbym zeby ten _Boczek dostał degrade bo on sie nie nadaje na pomocnika tepa sie do kazdego jak widzi ze ktos diaxy wydobywa to odrazu xray no prosze bardzo taka gra niema sensu tacy ludzie mnie tylko z niechęcaja do gry. to bylo 2018-08-28 i teraz nie zagra sb bo dostalem bana na ip i smutno mi z tego powodu ze macie takiego nie ogar pomocnika według mnie on nie powinien nigdy byc pomocnikiem nie nadaje sie. i dlaczego jak gram na 2 koncie po banie to gram chwile i juz ban perm na ip no dlaczego ja tego nie rozumiem nic nawet nie zrobilem zróbcie cos z tym. bo naprawde taki fajny server a taki slaby pomocnik arz mi sie przestalo grac chciec jak tak dalej bedzie on robic to nikt na tym serverze nie bedzie grac