07-21-2018, 01:52
Bardzo ciekawy, jednak jak dla mnie nie potrzebny pomysł. Z jednej strony zmusiło by to graczy do rozwijania swoich wypowiedzi. Zamiast "za mało na bana" bylibyśmy zmuszeni do napisania: "za mało na jakąkolwiek kare, aby ten gracz został zbanowany musisz dostarczyć więcej dowodów" Jednak w drugiej strony medalu stoi to "Na tak". Chcemy wyrazić swoją opinie na dany temat, ale wszystkie argumenty podał ktoś wyżej lub w pierwszym poście i nie ma sensu ich powtarzać, wiec najłatwiej napisać "na tak", bo jak wiadomo - im więcej takich "na taków" w Twojej propozycji, tym bardziej podoba się ona graczom, a Cichusek to widzi. Trzecia sprawa - cytowanie, tutaj nie muszę chyba nic wyjaśniać (cytowane znaki liczą się do naszych) Czwarta rzecz - "nie" Cichuska wyraża więcej niż tysiąc znaków. No i najważniejsze - "zbanowany na 4 dni, bo sprawdziłem zgodność ip za pomocą komend, a wcześniej widziałem, że ich modele ruszają się na zmianę"
Oczywiście można by to wprowadzić tylko w niektórych działach, jak dla mnie to w forum-ogólne, bo być tam raczej posty powinny czytelne, a w skargach, problemach i propozycjach chodzi bardziej o szybkość i łatwość w komunikowaniu się. Może to trochę dziwne, ale ja to tak widzę.
Oczywiście można by to wprowadzić tylko w niektórych działach, jak dla mnie to w forum-ogólne, bo być tam raczej posty powinny czytelne, a w skargach, problemach i propozycjach chodzi bardziej o szybkość i łatwość w komunikowaniu się. Może to trochę dziwne, ale ja to tak widzę.