03-30-2018, 12:22
(03-30-2018, 12:06)Tata napisał(a):(03-30-2018, 12:01)misiu923 napisał(a): Hub mu płaci by Cie chronił? Pokazujesz wlasnie jaki jestes dziecinny, hub nie musi mi nic pomagać. Sam o tym wie. Gra na trybie, nie wiesz kim jest, nie komentuj. Nie ośmieszaj sie jeszcze bardziej. A co do Huberta, to jakby czuł taka potrzebę, sam by napisał, a nie „płacił” komuś, zalosny jestes. XD
''NIE MAM CHEATOW NIE UMIEM ICH POBRAC TELEFON NIE DZIALA ALE GO UZYWAM'' - Twoja dziecinnosc i pogarda administracja probujesz zrobic idiotow z nas i poprostu to jest zalosne. Ostatni post reszte usuwam szkoda slow na cb.
Ssy posegreguje i zobaczymy jeszcze.
Ty jestes jakis ułomny. XDDDDD dobra, nie ośmieszaj sie, hub i tails wiedza co mam, wystarczy mi to, jakis randomowy tym, ktorego widziałam pare razy na s1 i na s3 nie musi tego wiedzieć. I po co usuwasz konentarze? Zalosny dzieciaku.
Nie musze sie tobie tłumaczyć XDD jest grono osob, którym napisałam cos o tym. Teoje zdanie sie nie liczy.
A co do cheatow, nie umiem ich pobrać, pobrała mi pewna osoba. Nie wiesz jak mam zepsuty telefon, nie komentuj. Nie moge wyszukiwać stron internetowych, forum skyland mam w zakładkach, wiec moge pisac ;p
Love miś, pierniś