03-26-2018, 13:15
(03-26-2018, 13:08)Jawel napisał(a):Bardzo prawdopodobne że plugin na to nie pozwoli. Uwierz mi, istnieją ludzie który tak bardzo nie ogarniają niektórych rzeczy.(03-26-2018, 12:12)Tails napisał(a):Nie lepiej zrobić możliwość dołączenia do aren SkyWars poprzez tabliczki jak na większości serwerów? A gracze chyba nie są aż tak głupi [emoji14] 1vs1 również dodać na osobną ścianę...(03-25-2018, 17:45)xLvkasz napisał(a): Ale przecież na każdym serwerze jest tak, że skywars się wlicza do minigier. Jedynie H&S czesto jest oddzielonyTo ja nie wiem gdzie tak robią, bo bardzo często widziałem SW na osobnym trybie... Na serwerach Premium również (siostra pogrywa i widzę).
Nie ma to sensu z kilku powodów:
1. Wszelkie gry na Party korzystają z tabliczek, na SkyWars mamy takie pomieszczenie gdzie wchodzi się przez dziurę 1x1. Już pomijając fakt że marnie by to wyglądało, to gdzie wybudować tą poczekalnie? Na środku to nie bardzo, ludzie będą w to wpadać przez przypadek, większość nie będzie wiedziała jak opuścić poczekalnie i ogólnie to będzie tylko zamieszanie.
2. SkyWars i H&S są o wiele bardziej rozbudowane niż minigry na Party.
3. SW i H&S nie mają rankingów, a siłą Party są właśnie rankingi.
4. Niektórzy nie wpadną na to że tryby zostały przeniesione gdzie indziej i po prostu pomyśli że zostały one usunięte.
5. Skoro H&S i SW dobrze się sprawują na osobnych trybach, to po co nie potrzebnie kombinować?
Niech zostanie tak jak jest.