Zostałem Oszukany !!!!
(12-15-2017, 16:21)Sotricky napisał(a): co dziennie wchodze na ten serwer i zygac mi się chce jak takich ludzi widze nie dziwie sie czm tak mało ludzi gra przez takich tylko oszukiwują graczy co grali miesiączami i budowali zeby cos miec i taki debil przyjdzie i wszystko ci zepsuje nie wiem czy bende dalej kontynuowac granie na classic duzo razy cichy musi wstawiac bany bo dzieci haxy mają to mk i po co to ? zastanówcie sie :/
No nie oszukujmy się. To możesz spotkać na każdym serwerze

Wiesz zawsze znajdą się takie świnie, co z nawiści będą chcieli popsuć innym grę... Trzeba już poprostu wiedzieć jak trzeba sobie z takimi typami radzić. Moja nieufność do ludzi jest przeogromna, co jest prawdopodobnie przyczyną tego że praktycznie nikogo nie dodaje do działki, rzadko handluje z podejrzanymi osobami, bo są tacy którzy będą udawać dobrych przyjaciół, a w rzeczywistości będą chcieli tylko popsuć ci grę... Nie da się tego pozbyć i wyplemić tego dziadostwa bo to była by utopia, więc jedyne co nam zostanie to konieczność znalezienia metody aby trzymać takie osoby z daleka od siebie.
Mniej ufności.

Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
[Obrazek: XeJBZ2t.jpeg]

Wiadomości w tym wątku
Zostałem Oszukany !!!! - przez Sotricky - 12-15-2017, 15:25
Zostałem Oszukany !!!! - przez Boczek - 12-15-2017, 15:36
RE: Zostałem Oszukany !!!! - przez Sotricky - 12-15-2017, 16:21
RE: Zostałem Oszukany !!!! - przez Asriel - 12-15-2017, 16:34

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości