11-07-2017, 18:15
(11-07-2017, 18:06)Cichusek napisał(a):(11-07-2017, 18:02)_Seweryn napisał(a):(11-07-2017, 17:57)Cichusek napisał(a): gracz nie logowal sie od dawna, ale rumbur ma racje.
niedawno prosiles o zmiane nicku, nie bede w kolko przenosil twoich rzeczy na inne konto.
zmiana nicku utrwala sie po miesiacu jak dobrze pamietam, zawsze masz te 30 dni na zdecydowanie czy aby na pewno chcesz zmienic nick na nowy, czy moze chcesz pozostac przy twoim starym.
wiec ja bym po prostu powrocil do starego.
Niestety, ale nie da się "przywrócić" starego nicku a przynajmniej nie w krótszym czasie niż 30 dni...
Więc ja wolałbym pozostać przy tym zmienionym.
Jeśli możesz Cichusku proszę Cię abyś mi przeniósł to wszystko.
EDIT: w poprzednim poście zapomniałem o screenie premki więc oto jest
zawsze byla opcja przywrocenia jakbys sie rozmyslil.
w momencie zmiany nicku twoj stary nick jest wciaz uwazany za zajety przez miesiac wlasnie na taka okolicznosc.
przed chwila to sprawdzilem i wlasciwie nie jest to 30 dni, tylko 37 dni, wiec chyba jakas opcja przywrocenia wciaz istnieje.
https://pl.namemc.com/name/_Seweryn
jak chcesz to ci zmienie nick na nowy, ale to juz bedzie ten ostatni raz.
plus prosilbym abys sie okreslil co z ktorego serwera mam przeniesc np. dzialke, eq i enderchest z classica, pieniadze i poziom z pvp itp.
Owszem, da się ten nick przybrać jednak dopiero po 30 dniach.
Ostatni raz? Nawet po 6 miesiącach?
Proszę o przeniesienie:
Classic - ekwipunek, enderchest, kase, działki
Waterblock - ekwipunek
Prison - ekwipunek, enderchest, kase, działki
Pistolety - Pieniądze, lvl, ekwipunek xD
Dziękuje za poświęcony czas
EDIT: A i proszę o zmianę nicku na forum na "Ranger" i napisu pod nickiem na "Odrzut 3"