zmiana na pvp
jest juz nowy spawn.
troche go polepszylem z zewnatrz aby w miare wygladal + wyciagnalem go z tego bedrocka, wiec jest na rowno z reszta plaskiej mapy.
tabliczki niestety mi zniknely, wiec postawilem nowe, a informacje o autorze przenioslem troche na bok, bo nie jest to tak istotna informacja (jest na lewo przy punkcie spawnu).

minus jaki zauwazylem, to trudnosc w szybkim dostaniu sie do teleportow, stali gracze nic tylko po smierci chca jak najszybciej przeteleportowac sie na arene i tabliczki nie znajduja sie na wprost od punktu spawnu, tylko trzeba wejsc na lekka gorke i ominac pare przeszkod, dlatego czesc z nich zlikwidowalem, aby gracze nie musieli biegac sciezka tylko skracac sobie droge.

zapomniales dodac bedrockow od sklepiku sms, wiec musialem gdzies je upchnac.
moim zdaniem bylo tez za duzo roznych kwiatkow i traw postawionych na sciezce i robilo sie to troche przytlaczajace, wiec niektore usunalem.
srednio tez mi sie podobaja te bloki redstonowe przy glowach, ale moze wam jakos bardziej przypadna do gustu, wiec je zostawilem.

zauwazylem tez, ze tabliczki informacyjne i te z teleportami sa osadzone o kratke nizej, wiec niektorzy moga zaslaniac teleporty swoja postacia, nie zmienialem tego, bo mam nadzieje, ze tak nie bedzie.

i tak ogolnie, to jakos stary spawn bardziej mi pasuje, jest taki przestronny i wszystko jest na nim widoczne, jak graczom sie nie spodoba to najwyzej powrocimy do poprzedniego, lub tego lekko przerobimy.
[Obrazek: sygnaturka.png]

Wiadomości w tym wątku
zmiana na pvp - przez Oskier - 11-05-2017, 02:27
zmiana na pvp - przez Boczek - 11-05-2017, 07:14
RE: zmiana na pvp - przez HubPlayGames - 11-05-2017, 09:56
RE: zmiana na pvp - przez JTdiro - 11-05-2017, 11:29
RE: zmiana na pvp - przez Cichusek - 11-05-2017, 11:49
RE: zmiana na pvp - przez Oskier - 11-05-2017, 13:43
RE: zmiana na pvp - przez Cichusek - 11-05-2017, 17:02
RE: zmiana na pvp - przez Oskier - 11-05-2017, 17:38
RE: zmiana na pvp - przez Mieczuu - 11-18-2017, 21:53

Skocz do: