11-02-2017, 06:33
M_A_T_I napisał(a):Nie wnosze o unbana, poprostu chce, aby kazdy poznal prawde o mnie. A to, co zrobi Cichusek to bedzie tylko jego decyzja, nie moja.Zdecyduj się, bo niby nie wnosisz, ale próbujesz wziąć cichego na litość.
Tails napisał(a):No cóż... Wiem że napisanie takiego wywodu, pozwala jakoś wyładować swoje emocje.Halo, ogoniasty, ale to jest próba wymuszenia UB przez uczucia
Kiedyś na pewno tobie wybaczą.
Oskier napisał(a):coz moze jestem chamem i wgl ale jak dla mnie napisales to tylko dlatego aby miec mozliwosc dostania UB czyli tak zwana ''gra na uczuciach''O, i ja jestem tego samego zdania, polać mu!
dziwne ze nigdy cie na takie cos nie wzielo gdy dostales bana tylko teraz gdy juz nie masz jak sie z tego wywinac
prosic o wybaczenie? dobre sobie kazdy czlowiek zasluguje na druga szanse zgodze sie nawet i na trzecia lub czwarta ALE nie za ten sam blad
zegnam
edit wiesz co jest najgorsze? ze probowales sprawiac wrazenie dobrego uczciwego gracza robiac watki o oszustach itp a tymczasem sam nie stosowales sie do regulaminu
miloszq69 napisał(a):a moja droga to czekanieI jakoś nie trujesz tylnej części ciała
Iam napisał(a):Nie zamierzam przytaczać cytatu, ponieważ mi się nie chce wycinać odpowiednich fragmentów, natomiast dorzucę swoje trzy grosze do całości.Dokładnie tak
Od kiedy oszustwem jest, gdy ktoś najpierw pokazuje film w prędkości x0.25 a potem sam zaczyna ten film analizować klatka po klatce? Jak niby mam przy prędkości x1 udowodnić coś, co jest praktycznie nie do zauważenia w tej prędkości, a jest widoczne w prędkości znacznie mniejszej?
Muszę Cię zawieść M_A_T_I: Ten delikatny odrzut nie mógłby być cofką, ponieważ cofka z automatu przesunęłaby Twoją postać o te parenaście setnych bloczka. Poza tym argument z niskim sufitem też odpada, ponieważ główka nie styknęła się z sufitem.
Co tu mogę mówić. Fajnie, że w końcu napisałeś referat, który ma umniejszyć Twoją w winę w posiadaniu i używaniu cheatów, natomiast nie myśl, absolutnie nigdy nie myśl o unbanie po aż 15 banach.
(11-01-2017, 23:20)Rumbur napisał(a):I ja(11-01-2017, 21:40)Tails napisał(a): Kiedyś na pewno tobie wybaczą.
Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
Czy ja wiem... Ja np nie i mateuu tez.
Narzekasz na cheaterów, jak to powinno ich się tępić, więc proszę bardzo.