10-18-2017, 21:01
(10-18-2017, 19:30)Krulew napisał(a): Szanuję Twoją pracę Snaxx, ale mi nie przypadła do gustu. Szczerze, bardzo nie podoba mi się ten spawn. Wszystko jest daleko od siebie i trzeba biegać. Na obecnym spawnie masz wszystko (teleporty, enchanty, craftingi, enderchesty) w jednym pomieszczeniu i jest to bardzo wygodne.z tego co wiem na classicu chyba tez sa warpy poustawiane wiec nie widze zbytnio problemu w tym co do ciasnoty to nie jest finalna wersja spawnu jest on tu ukazany wlasnie po to aby ocenic drzewa beda zmieniane by bylo troche wiecej miejsca ten budynek nie jest ostatecznie wybrany na miejsce respa pozatym wszystko przeciez jest obok siebie.. jedyne co jest oddalone to wymieniarki i troche portal
Bardzo często umieram na surowcowej i jestem zmuszony latać na spawn, a potem biec do teleportów i szukać jak najbliżej dead waypointa na mapce z surowcami. Potrafię tak biegać po kilkadziesiąt razy, a każda sekunda się dla mnie liczy, gdyż drogocenne itemki mogą zniknąć.
Budynek spawnu jak dla mnie jest za mały.
Ścieżka niewidoczna, trudno się odnaleźć. Znaczy, kwestia przyzwyczajenia i zapamiętania co gdzie i jak.
Za dużo drzew albo za niskie, zasłaniają wszystko i nie da się swobodnie chodzić.
I chyba ostatnie- sklepik. Już chyba zauważyliście, że jestem leniwy i nawet przekroczenie 20 kratek to dla mnie dramat oraz wszystko musi być na wierzchu na wolnej/dużej przestrzeni. Odstęp pomiędzy ścianami może być nieco denerwujący. Na poprzednim spawnie pomiędzy "półkami" sklepowymi było kilka kratek odstępu. Często pod kursor wchodzili gracze. Już pomijam, że trzeba latać w tą i we w tą. Meh, ciasno tam jest. I w sklepie i na całym spawnie. Obecny jest fajny, gdyż sklepik jest uporządkowany oraz "zbity", no i nie ograniczają Cię żadne ściany.
Jestem stanowczo na nie w sprawie zmiany.
![[Obrazek: 7JcHSPD.jpg]](https://i.imgur.com/7JcHSPD.jpg)