10-17-2017, 07:48
(10-16-2017, 20:15)Snaxx napisał(a): Drugiego wejscia specjalnie nie robilem aby uniknac rozgrywki typu ''wbiegne jednym wybiegne drugim'' wedlug mnie jesli gracz idzie na pvp powinien sie liczyc z tym ze chodzi o walke a nie zabawe w kotka i myszke jesli to wielki problem moge to zmienic sciezki moge troche poprawic i posadzic wiecej wysokich drzew na miejscu zwyklych (sa zwykle drzewa poniewaz buduje bez komend wiec czasem trudno nie stracic nerwow przy czekaniu az za 20 razem urosnie wysokie drzewo) a co do punktu spawnu moge zrobic jakies miejsce poza rezydencja np usune kilka drzew i zastapie je altanka / ewentualnie po prostu oddam spawn w twoje rece i zrobisz drzewa wedlug swojego uznania jak i miejsce respa
postaraj sie przerobic troche budynek spawnu aby byl wiekszy i dach wyzszy, bo przy niskich domkach czesto zdarza sie tak, ze gracze laduja na dachu zamiast na podlodze.
jakies enderchesty moglbys tam dodac, stoly do craftowania itp.
sciezki tez wypada poprawic, aby gracz sie nie zgubil i aby bylo wszystko widac.
jak wprowadzisz takie zmiany, to podeslij mi linka do mapy, to sobie ogladne.
tak czy siak jesli mialbym go wgrywac na serwer, to nie wczesniej niz po halloween, bo nie chce mi sie wszystkiego przenosic i ustawiac na nowo na event.
![[Obrazek: sygnaturka.png]](https://sky-land.pl/sygnaturka.png)