10-08-2017, 14:04
Sory że robię 2 wątek, to miało być napisane w tamtym ale został zamknięty, a więc wytłumaczę jak było: (dziś to rozkminiłem) Mój sąsiad (w moim wieku) mieszkający klatkę podemną połączył się z moim internetem, założył nick CzepnyPompa i chciałem go wspomóc więc dałem mu działkę 5;-1 która była obok hmurki i była mi zbędna, więc dałem mu tą działkę, za jakiś czas czyli kilka godzin potem zadzwonił do mnie abym wszedł na serwer no mówię okej, wbiłem a on mi daje 4 czaszki mrocznego, ja takie okej dzięki nie trzeba było, poprostu je wziąłem, potem próbuje wbić na serwer a tu ban za kradzież i wyczyszczone konto z kasy, itków i działek, miałem się nie wypowiadać, bo i tak są marne szanse na uwierzenie mi w to ale mówię jak jest, możecie wierzyć albo nie, chociaż mi nikt w to nie uwierzy, ps on mógł znać moje hasło bo u niego na komputerze się logowałem gdy on był obok mnie i mógł je zapamiętać mimo że było długie
Dodam że po co miałbym kraść 4 czaszki? Skoro miałem ich 7, 3 głowy gracza, pełno itków i kilka kk $, ponadto hmurki bym nie okradł bo ją dobrze znam, każdy kto mnie zna wie jaki jestem. Eh ale co tu się wypowiadać
Dodam że po co miałbym kraść 4 czaszki? Skoro miałem ich 7, 3 głowy gracza, pełno itków i kilka kk $, ponadto hmurki bym nie okradł bo ją dobrze znam, każdy kto mnie zna wie jaki jestem. Eh ale co tu się wypowiadać