cd. Snajperki
co do shotguna:
-dmg jest teraz jak najbardziej ok, idzie zabic gracza na dwa strzaly nawet (trafienie wszystkich kulek, pare obrazen od ognia i znow trafienie - gracz ginie)
-na krótki dystans gra sie dobrze, nawet na średni idzie cos zdzialac
Ale zeby zwrocila sie tzn, zrobic 10 killi jest naprawde ciezko
Żeby nie być gołosłownym to włączyłem nagrywanie przy grze
https://www.youtube.com/watch?v=ooFSjdZM1sU (nic nie wycinane, tak jak gralem to tak wrzucilem, mozna sobie chociaz minutke popatrzec)
Tylko raz udalo mi sie odrobić pieniadze ktore na nią zainwestowałem. Na daleko jest ciezko cos zrobic gdy latają snajperki, trzeba sie skupić na grze blisko, a i tam jest ciezko (przynajmniej w zamknietej przestrzeni). Łaziłem tam gdzie zazwyczaj są gracze, bron bardzo dobrze sprawdza sie na yellow ale jest problem gdy nie trafiasz xd mysle ze jakby byl wlaczony ten brak obrazen od upadku podniesloby wartość broni

Gracze graja glownie tylko snajperkami bo jest bardzo dobra i idzie na niej zarobic. Shotgun jest bardzo fajny do gry, dobry do defensywnej gry, dla mnie gra jest bardzo przyjemna, ale jezeli widze ze bede ciagle tracil pieniadze kupujac ja to wiadomo ze idzie w odstawke.

Nie wiem co reszta sądzi, ale mysle ze mozna sprobowac z tym wylaczeniem obrazen od upadku. Nie wiem jak to wtedy działało, ale rzekomo ty to wyłączyłeś a nie samo znikło więc myśle że da sie to przywrócić. I tak jak mowie, chociaz troche by to pomoglo w walce z vipami. Arena to głownie miasto, gracze walcza glownie na blokach gdzie upadkow z wysokosci jest mnostwo. Vip moze caly czas upadac bez obrazen + np na czerwonym czy zoltym bloku, gdy spadnie to zazwyczaj ucieknie do tuneli i nie ma go jak dobic (ale o tym bylo w innym temacie)
A czemu do shotguna? Żeby był powod na kupno tej broni, zeby byla oplacalna, bo bron jest bardzo fajna a praktycznie nie uzywana. Dodanie tego do snajperki byloby zbyt mocne
¯\_(ツ)_/¯

Wiadomości w tym wątku
cd. Snajperki - przez Rumbur - 09-18-2017, 16:03
RE: cd. Snajperki - przez JTdiro - 09-18-2017, 16:06
RE: cd. Snajperki - przez _CBS - 09-18-2017, 16:11
RE: cd. Snajperki - przez Croxx - 09-18-2017, 16:23
RE: cd. Snajperki - przez Cichusek - 09-18-2017, 17:48
RE: cd. Snajperki - przez Rumbur - 09-18-2017, 17:56
RE: cd. Snajperki - przez Croxx - 09-18-2017, 18:17
RE: cd. Snajperki - przez Cichusek - 09-18-2017, 18:39
RE: cd. Snajperki - przez Croxx - 09-18-2017, 18:48
RE: cd. Snajperki - przez Croxx - 09-18-2017, 20:46