09-13-2017, 19:20
(09-13-2017, 19:03)Rider napisał(a): Ja bym proponował na przyszłość nie zajmować tak dalekich działek a tym bardziej nie wystawiać główek "na pokaz" tylko je postawić sobie np w magazynie.
Ja u siebie mam na -3;1 o ile się nie mylę wystawione główki przed domek ale działka na wprost jest mojego brata więc on by mi ich nie skradł. Ale mimo wszystko po zobaczeniu tego co się stało u ciebie przeniosę swoje główki w inne miejsce, aby mi się coś takiego nie stało. Najchętniej to bym redstone zablokował ale skutkowało by to brakiem jakich kolwiek mechanizmów a na freebuildzie to nie do pomyślenia dla niektórych.
Najlepszym rozwiązaniem będzie jak cichy odda ci 4 główki wierząc, że ty sam sobie ich nie skradłeś, ale znam cię i wątpie abyś to zrobił.
po co miałbym to robić? przecież sam nie mogłem tego zrobić, bo nie potrafię bugować plotme (jakoś nigdy nie ciekawiło mnie, jak to zrobić). to po co mi główki, skoro nie mogę ich stawiać? .__.
Gram tu już kilka lat, i jestem uczciwym graczem. Nie bawi mnie okradanie innych, a tym bardziej wyłudzanie przedmiotów (jest to po prostu chamskie).
Myślę, że Cichusek ma do mnie jakieś tam zaufanie, ale jak odda mi to będą kolejne tematy "czemu jemu oddałeś a mi nie asdsad"
//edit
jakby była możliwość, to mógłbyś zwrócić mi te główki i je jakoś ładnie otoczyć bedrockiem :/
//edit2
myślę, że ten dirt (już usunięty) jest jakimś dowodem. no w końcu coś musiał wziąć złodziej, a jedyne, co mógł zabrać to głowy. w dodatku mowa tu o głowach szkieleta, nie gracza..