09-01-2017, 23:29
Cóż jestem za, home bardzo ułatwia zarabianie, czy zdobywanie przedmiotów, będzie po prostu trudniej i o to chodzi, jak dla mnie obecnie jest za łatwo zdobyć pieniądze. Pamiętam jak kiedyś, to było chyba w 2013-14 roku kupiłem vipa i kopałem piasek dusz, po prostu siedziałem godzinami z łopatą w ręce i kupiłem swoją pierwszą latarnię, miałem sporą satysfakcję. Teraz po powrocie do gry wystarczyło znalezienie messy, istna kopalnia złota, w ten sposób zdobyłem latarnię dużo szybciej. Co do zaostrzenia banów, są ok ale myślę, że każdemu należy dać drugą szansę. Obecnie bardziej opłaca się sprzedawać diamenty na skupie niż u graczy, ponieważ nikt Cię nie oszuka, a na rynku graczy diament jest niewiele więcej warty niż na skupie. Denominacja to temat kontrowersyjny, niektórzy gracze ciężko pracowali, aby zarobić większe sumy i nie w porządku byłoby zabranie im nawet części tego majątku. Jednak bez tego zbyt dużo $ zostanie w obiegu, 100k to jest tak naprawdę nic, szczerze mówiąc nie czuję wartości tego "pieniądza", gdyż przychodzi on z dużą łatwością. Kiedyś classic był dużo trudniejszy niż jest dzisiaj, i tak powinno być, powinien być trudny. Zmiany zaproponowane przez Iam'a zwiększyłyby poziom trudności rozgrywki. Jestem na tak, pozdrawiam.