08-28-2017, 11:44
(08-28-2017, 11:21)AniaFrania napisał(a): Odczepcie się. Każdy w nerwach może powiedzieć coś złego.Ja za samo słowo "szczylu" dostałem ostrzeżenie słowne, bo wulgarnie upomniałem kogoś za chamskie zachowanie. Dlaczego, każdy ma tutaj bawić się w admina? Pomocny gracz to pomocny gracz: owszem. Co nie zmienia faktu, iż nie wolno wam zachowywać się w sposób powyższy przedstawiony przez Cookie_Dworfa.
Jeśli każdy w nerwach może powiedzieć coś złego to ja powiem, że serwer uwielbiam, ale nienawidzę prawie wszystkich graczy, gdyż właśnie są chamscy, są oszustami i są cheaterami. A niestety dalej nie wyrobiłem sobie zdanie na temat Cichuska, a to już ponad 2 lata.
(08-28-2017, 10:55)M_A_T_I napisał(a): Czy miloby bylo tobie, jakby ktos ci nie chcial oddac dzialki, ktora jest warta 500k jak nie lepiej oraz 1mln$ i bogatych itemow? Probowalismy pomoc poprostu, ale ze poniosly niektorych emocje (w tym i mnie) ponioslo nas troche i tyle.1. Po co ten ktoś dawał tyle rzeczy nieznajomemu?
2. Wszystko co jest przed "ale" się nie liczy.
3. Co ja mam powiedzieć na temat przypadkowego /p wyczysc podczas posiadania na działce 8 latarnii i 64 bloków diamentu? Nie wspominając o innych rzeczach?