08-14-2017, 19:36
(08-14-2017, 19:19)M_A_T_I napisał(a): Ja nic nie zmyslam. Wiecie co? Teraz tak na to patrzac to wszyscy sa falszywi. Nic wam nie robie a wy i tak macie cos do mnie. Co? Ze lagi mam? Bo przez lagi mam miec perma? Dajcie sobie juz spokoj.Jako obiektywny człowiek wytknę Ci parę błędów w myśleniu.
Zmienianie wersji wydarzeń to już jest zmyślanie. Jeśli wszyscy są fałszywi to czemu zadajesz się w ogóle w dyskusję? Robisz: Poziom hipokryzji, jak widzę, jest dosyć wysoki, ja mam do Ciebie tylko o to pretensję, że nie umiesz się przed wszystkimi przyznać. Przeinaczasz "lagi" dla własnych korzyści. To ja też może zainstaluję huzunkę czy inne coś, bo akurat jestem na działce i mam kiepski net, więc wszystko będzie mi sprzyjać. Nie dam Ci spokoju.
Jak za prawie każdym razem: moim celem nie jest zniszczenie Ciebie, moim celem jest tylko wytknięcie błędów i przyznanie się z Twojej strony o popełnionych błędach. Nikt mnie nie przekupił, nikogo nie wspieram, nie bronię, nieważne jakby to brzmiało. Nikomu się nie podlizuję. Wyrażam własne opinie na tematy.