08-13-2017, 21:28
(08-13-2017, 21:14)Cichusek napisał(a): jak dla mnie niepotrzebnie wprowadzasz kolejna klotnie.
na starym filmiku nie widzialem cheatow.
na nowym widze tylko tyle, ze gracza nie odrzuca, a glowa jest zawieszona, co moze oznaczac lagi osoby nagrywajacej i przez to zaklamane dowody.
jakos w przypadku innych cheaterow bez problemu mozecie nagrac taki dowod, tutaj ten pierwszy byl niewystarczajacy, a drugi z jakas "scinka".
Jak dla mnie ja chcę tylko obiektywnie dojść do prawdy. Ona czasem bywa bolesna. O ile z tym nowym dowodem się zgodzę w 100%, to o tyle ten stary dowód, co podałem link do niego, widzę aurę. Chyba nie chce nas Pan wprowadzać w błąd? Mamy też swoje oczy i my to widzimy: a to, że Pan już nie widzi (choć ułatwiłem już Panu zobaczenie tego) to już niestety inny problem.
W dodatku w polskim systemie nie raz jest tak, że za morderstwo idzie się odsiadywać wiele lat po fakcie, natomiast co stoi na przeszkodzie, aby tutaj tak nie zrobić z cheatami? Wiem wiem, (to ma nie być obraza, za wszelkie nadinterpretacje nie ponoszę odpowiedzialności) powiesz Cichusku: nie przesadzaj albo wszczynasz kłótnię, albo coś tam jeszcze.
Ja naprawdę nie chcę kłopotów. Chcę to jak najkrócej, ale jednocześniej jak najbardziej wycieńczająco to wyjaśnić i pokazać, że fakty są faktami i można nas uciszyć, ale faktów nie.
Przy okazji: Aby filmik był płynny na prędkości 0.25, filmik musiałby mieć 120 FPS, mało kto ma miejsce na trzymanie filmu w pełnej rozdzielczości i tyloma klatkami na sekundę: i tak 60 FPS to dużo, jak dla nagrywającego i przechowującego nagrania.
I jeszcze jedno: Moja obecna sygnatura mówi tak naprawdę pewien fundament.