08-11-2017, 07:03
(08-11-2017, 06:57)Pan_Masio_13 napisał(a): Gdzie jest napisane tak poza tym, że jak dostanę bana to nie będę mógł odebrać /kit vip? Albo może chciałbym aby te dni były chociaż dodane dla konta ELVIKOM (mojego taty), bo dlaczego 17,22 zł ma pójść w błoto? Tzn. w kieszeń Cichuska?
Moje niecne zamiary z kowadłem... Jak zobaczyłbyś człowieka z nożem też byś go aresztował bo może nim zabić? Nóż ma dwa zastosowania, dobre i złe. Tak samo kowadło w minecraft. Ty Invi to nie powinieneś nawet się wypowiadać bo nic nie wnosisz do tematu oprócz nabijania postów o rzeczach niezwiązanych z tematem.
Szkoda mi Ciebie, panie C. Myślałem, że istnieje JAKAKOLWIEK możliwość dogadania się. Ale permanentnym banem (zablokowaniem możliwości korzystania z rangi za prawdziwe pieniądze) dobiłeś "gwóźdź do trumny". Zmotywowałeś mnie do zgłoszenia sprawy jako pierwszej po powrocie do Polski (który nastąpi na dniach).
a jest gdzies napisane "gdy dostaniesz bana za zle zachowanie, czas twojej rangi automatycznie sie przedluzy lub na specjalna prosbe zostanie przeniesiony na inne konto"?
nie jest i tak nie robie.
w sklepiku masz jedna informacje, a w grze o zasadach druga.
polacz te dwa fakty i co ci wyjdzie? kazdy moze zostac zbanowany jak zle sie zachowuje.
i cos mi sie wydaje, ze nie znasz praw konsumentow, poczytaj je sobie zanim mnie bedziesz oskarzal o kradziez.