08-10-2017, 16:18
Cichusku, cheaterów jest coraz więcej, coraz więcej osób ma ich dość, a oni nic sobie z tego nie robią. psują grę - ja dzisiaj zarobiłem kilkanaście, jak nie kilkadziesiąt śmierci przez cheatera na pistoletach. straciłem też 120$ - kupiłem miksturę siły, a on zabił mnie z sześciu kratek. jest coraz więcej skarg.
trzeba coś z tym zrobić. tak dłużej być nie może. oni czują się bezkarni, bo wrócą po siedmiu dniach, a zarobią przedmioty, na które trzeba pracować miesiąc.
skargi nie są realizowane natychmiastowo, a im więcej ma taki oszust czasu, tym więcej szkód narobi.
1. nowy taryfikator kar za cheaty
przypadkowe przyznanie się na forum - ban 7 dni (oszustwo to oszustwo)
przyłapanie na cheatach - ban 14 dni (oraz wyczyszczenie poziomu, może stirante coś wykmini)
drugie przyłapanie na cheatach - ban permanentny (z możliwością unbana po roku)
2. nowy anticheat
ostatnio stirante jest bardzo aktywny (z czego wszyscy się cieszymy). nowy plugin mógłby otwierać gui co 3 minuty i jeśli ktoś będzie bił, w czasie trwania testu, otrzymuje automatycznego bana na 7 dni - system ten raczej nie będzie się mylił, bo nie ma jak. może dałoby radę też automatycznie kasować poziom
sytuacja z dnia na dzień się pogarsza, czekam na opinie graczy
16 banów za cheatów w ciągu dni (!) i kilka nierozpatrzonych skarg.
trzeba coś z tym zrobić. tak dłużej być nie może. oni czują się bezkarni, bo wrócą po siedmiu dniach, a zarobią przedmioty, na które trzeba pracować miesiąc.
skargi nie są realizowane natychmiastowo, a im więcej ma taki oszust czasu, tym więcej szkód narobi.
1. nowy taryfikator kar za cheaty
przypadkowe przyznanie się na forum - ban 7 dni (oszustwo to oszustwo)
przyłapanie na cheatach - ban 14 dni (oraz wyczyszczenie poziomu, może stirante coś wykmini)
drugie przyłapanie na cheatach - ban permanentny (z możliwością unbana po roku)
2. nowy anticheat
ostatnio stirante jest bardzo aktywny (z czego wszyscy się cieszymy). nowy plugin mógłby otwierać gui co 3 minuty i jeśli ktoś będzie bił, w czasie trwania testu, otrzymuje automatycznego bana na 7 dni - system ten raczej nie będzie się mylił, bo nie ma jak. może dałoby radę też automatycznie kasować poziom
sytuacja z dnia na dzień się pogarsza, czekam na opinie graczy

16 banów za cheatów w ciągu dni (!) i kilka nierozpatrzonych skarg.