wyłączenie negatywnych punktów reputacji
(07-28-2017, 20:25)Hayer napisał(a): Przepraszam za off-top lekki, ale Mateuu...
(07-28-2017, 20:19)Mateuu napisał(a): Co dla was znaczą te głupie reputacje?

(07-28-2017, 19:41)Mateuu napisał(a): Reputacja nie jest najważniejsza. W takim wypadku może też usunąć nieuzasadnione plusy? Jak na logikę macie kogoś za wroga/osobę której nie lubicie najczęściej nie lubi ona też was i dlatego prędzej czy później osoba X da osobie Z minusa a za jakiś czas osoba Z da osobie X minusa. [...]

Dla ciebie najwidoczniej coś znaczy i chyba jest najważniejsza, bo codziennie odświeżasz minusa u Huba i dziwnie to wygląda, gdy piszesz takie rzeczy. Ogarnij się.

===
Na tak. Niech reputacja będzie takim podziękowaniem.

Aktualizuję tylko swoją opinię o tym graczu. Każdy może aktualizować swoje reputacje u kogoś więc nie wiem w czym problem. Reputacje dla mnie nic nie znaczą. Bo nie piszę przykładowo "Lubię lipiec. odwdzięcz się". Dla osób które tak piszą reputacje są najważniejsze.
Dla mnie reputacja jest też wyznacznikiem czy można komuś zaufać. No bo możesz wybrać np. kupujesz czaszkę szkieleta na classic i prędzej zaufasz tailsowi który ma ponad 100 pozytywnych reputacji niż jackowi321 który ma reputację -2.
........................................UwU
Niedostępny

Wiadomości w tym wątku
RE: wyłączenie negatywnych punktów reputacji - przez Mateuu - 07-28-2017, 20:29

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości