06-19-2017, 19:03
(06-19-2017, 18:55)Myszak napisał(a): /Edit
Jak to brzmi?
Brak wszedł mi na komputer pod moją nieobecność, zainstalował cheaty, zgadł (lub włamał) mi się na konto nie wiem jak, zaczął cheatować i dostałem bana
Miałem to pisać a jego koleżanka z KLASY pisze ze nie ma brata wiec ktos tu sciemnia
(06-19-2017, 18:57)M_A_T_I napisał(a): A myslisz ze ile razy mu pisalem i w ogole innym zeby nie mowili na mnie dzban? Ale najwyrazniej nie dotarlo to do mateuu.
Nic nie pisałeś, pisałeś zawsze udław się.
(06-19-2017, 18:57)M_A_T_I napisał(a): A te screeny, to chcialem pokazac, jaki to mateuu jest "kulturalny".
a ty też bardzo jesteś kulturalny.
http://imgur.com/a/prCrQ
http://imgur.com/a/Q05Vu
(06-19-2017, 18:57)M_A_T_I napisał(a): Wszystko sie zaczelo z powodu glupiej wioski na wolnosci.
Pisałeś że masz mnie wsda i talisa w dupie już nie kłam bo ja mam swoje źródła. A nie o głupią wioskę chodziło bo z niej odejść już chciałem z talisem tydzień przed kłótnią.
(06-19-2017, 18:57)M_A_T_I napisał(a): Ja ledwo co napisze to on swoje zaczyna "Dla ciebie nikt nie ma" jak sie pyta czy ma ktos np. kilof 4/3 itd. Duzo tego bylo, ale tylko tyle mam screenow. A bylo tych obraz duzo.
pytałeś się TYLKO 2 razy o grainder, jak chcesz moge dac logi i ss.
ps też mogę powiedzieć że mnie obrażałeś przekleństwami ale nie mam ss. znam ciebie i gdyby tak rzeczywiście było byś nawalił tych ss jak nienormalny.
(06-19-2017, 19:02)M_A_T_I napisał(a): Dobra:
Zaczelo sie to w marcu/kwietniu, ogolem bylo chyba 3 tygodnie po nowej mapie na wolnosci. Ja gralem na classicu - okej, wtedy mielismy wioske na wolnosci wszystko bylo cacy. Mateuu (czy tam Tails) chcieli cos ode mnie to ja napisalem ze czasu nie mam a Mateuu jak to on pomyslal sobie ze mam ich (przepraszam ze sie tak wyraze) w dupie. I to sie dzieje do dzis - ciagle jestem nekany przez niego, nie moge normalnie grac na serwerze w jego obecnosci. Na prisonie tez juz nie gram przez to, jedynie dzialke odswiezam. A to wszystko przez glupia wioske na wolnosci.
aha.
co się zgadza:
mieliśmy wioske.
olewałaś nas cały czas pod poretekstami okradli mnie dzisiaj na nazwa serwera) lub głowa mnie boli nie mam na to czsu lub czepiałeś się o byle co.
Ale już nie kłam oboje wiemy że tak pisałeś, ja mam swoje źródła.
Nękaniem nazywasz nazywanie dzbanem? Ty też mnie nękasz i z tym żyje a nie płacze cały czas cichemu na pw
........................................UwU