06-01-2017, 18:23
(06-01-2017, 17:21)tiktok napisał(a): Cichusek dlaczego Zamykasz wątek na forum,dlaczego nie dasz się wypowiedzieć innym,Boli cię to ze inni chcą nowej Edycji,albo chociaż innej zmiany,Spawn by nawet lepiej zbudował 5 latek a ty tego nie rozumiesz że ludzie chcą zmian i sie rozwijac Pazernoć na kasę ! ? Dałbys sie innym wypowiedzieć a nie ze po 5 minutach zamykasz wątek i jestem
na nie !
Zobaczyłbys na Forum Na Ban Tymczasowy Przynaje się gracz do Mk a ty nic z tym nie robisz tak wygląda praca administratora ?
Rozumiem twój stres, ale nie rozumiem takiego poziomu oskarżeń. Rozumiem twój zapał, ale na siłę nie wciśniesz go innym.
Cichusek to też człowiek. Jako właściciel on nawet nie powinien ingerować tak "nisko", żeby banować, powinien mieć swoich ludzi od tego. Jako właściciel Cichusek powinien (na podstawie mojej wiedzy i sugestii) jedynie zarządzać i zmieniać.
(06-01-2017, 17:56)DJintro napisał(a): Tails nie ma sie co wypowiadać pod postami tiktoka marcina + zabijaki bo i tak gł** nie przegadasz widac że nie rozumie
A tak w ogóle to łamiesz art. 54 konstytucji dot. wolności słowa poprzez twierdzenie, że "nie ma sie co wypowiadać pod postami tiktoka marcina + zabijaki bo i tak gł** nie przegadasz widac że nie rozumie", czyli przemawiasz do nich tak: "Oni piszą kompletnie bezsensownie, lepiej nie odpisuj, bo i tak nic nie zrobisz, a tak w ogóle to miej w d***e ich poglądy, bo moje liczą się bardziej"... Gdybyś napisał konstruktywną krytykę, a nie taką "od czapy", to teraz bym się nie czepiał.