05-02-2017, 16:14
(05-02-2017, 15:38)Cichusek napisał(a):To nie byłby dobry pomysł... Jeżeli byś to dodał no to będziemy mieli 3 niemal takie same tryby. Nie ma sensu robić tryby oparte wciąż na tym samym schemacie. Jeżeli coś sprawdziło się raz lub dwa razy to nie znaczy że przyjmie się jeszcze kilka razy.(05-02-2017, 15:21)Mati :) napisał(a): Skoro nie hardcore to moze tak CaveBlock? CaveBlock to cos w stylu skyblock tylo wszedzie sa jaskinie. Teren by byl 50x50 w sumie to samo co na skyblocku tylko ze w jaskiniach. Jaskinie po wpisanu /is stworz robi sie wyspa nwm 8x8-10x10 a w niej tylko skrzynka z kilofem itp.
probowalismy kiedys cos takiego zrobic na bazie skyblocka, ale nazwalismy to po prostu mrowisko.
cala mapa byla w dircie i aby dostac sie i spotkac z "wyspa" (regionem) sasiada kazdy musial wykopac do siebie tunel w ziemi.
byloby fajnie, bo regiony moznaby polaczyc tunelami i nawet przejsc przez 100 roznych graczy aby spotkac sie z kolega, tak jak mrowka.
po prostu zaczynalo sie w jednej jaskini i kopalo sie inne pomieszczenia bez wychodzenia na powierzchnie (bedrock na gorze i na dole).
projekt nie wypalil z powodow technicznych, bylo to jakies 3-4 lata temu zaraz po tym jak powstal waterblock.
wiec takiego czegos u nas nie bedzie.
zbyt duzo bloczkow jest usuwanych i generowanych podczas czyszczenia regionu.
Jeżeli już jednak rozmawiamy, jaki by może tryb dodać, to ja proponowałbym...
Creative
Każdy miał by swoją działkę, tak jak na Classicu z takimi samymi komendami itd. Nie zbyt chcę mi się to tłumaczyć bo wielu pewnie to zna.
Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka