03-28-2017, 20:11
(03-28-2017, 19:59)BSRF napisał(a):(03-28-2017, 19:54)#Anonymous napisał(a): Zapewne plugin na antybota (proxy to zmienne IP). Można to zmienić, ale po co? "Skontaktuj się z administracją na forum.sky-land.pl' - takie warzywo komputerowe nie wie co to router (niestety, ale 80% serwera to osoby młodsze), [b[więc skoro dajesz tam odnośnik do forum, to jak ma to zapobiec przed zbędnym spamem?[/b] xD
BSRF napisał(a):Dość często nowi gracze ze zmiennym IP piszą wątki "Pomocy!!! Wykryto mi jakieś proxy co robić???" itd.Czytanie ze zrozumieniem... 99% takich problemów rozwiązuje się po zrestartowaniu routera. A jak ktoś nie wie co to jest to prędzej wygoogla niż napisze wątek (oby)
Tutaj rodzi się moje pytanko. Czy ten komunikat "Wykryto proxy, skontaktuj się z administratorem" jest generowany automatycznie przez mc czy został ręcznie wprowadzony przez skylandowe pluginy?
Jeśli ta druga opcja okazałaby się prawdą, to czy dałoby się zmienić go na coś w stylu "Wykryto proxy! Zresetuj router, a jeśli to nie pomoże to skontaktuj się z administracją poprzez forum.sky-land.pl"
Dzięki temu będzie mniejszy spam tymi wątkami na forum
Skoro serwer zalecałby napisanie tematu, to po co miałby googlować? Wystarczyłby sam fragment a nie ogromna czcionka, którą chciałeś tylko pokazać moje niedopatrzenie albo chciałeś pokazać, że jesteś fajny xd. Nie umiesz czasami wyluzować i normalnie napisać? Tak czy siak jestem za zmianą
Wymienię 100k na classicu za 10 zł PSC.