07-29-2013, 08:52
Jak byłem na obozie to miałem pokój kilkoma osobami. Na jednego mówiliśmy chińczyk bo miał takie oczy skośne. Wchodzi taki Paweł z innego pokoju i się pyta ile kto zrobi pompek w minute. Wszyscy mówią:
-20
-18
-23
A chińczyk takie coś:
-2 do roweru i 1 do piłki

jakbyście go słyszeli tym jego głosem
Idą Polak, Niemiec i Rusek przez las i spotykają diabła. Mówi, że jeśli chcą przejść muszą przynieść jakąś roślinę. Polak przynosi tulipana, Niemiec dziką różę, a Rusek nie pojawił się. Teraz diabeł każe im włożyć tą roślinę w d**e. Polak bez problemu wkłada sobie tulipana, a Niemiec śmieje się i płacze. Diabeł pyta się go:
-Czemu płaczesz?
-Bo to boli
-A czemu się śmiejesz?
-Bo rusek niesie kaktusa
----------------------------------------------------------------
Siostra pyta się Jasia:
-Jasiu, mogę pożyczyć twoje zdjęcie?
-A na co ci?
-Bo na przyrode mamy przynieść zdjęcie jakiś katastrofy ekologicznej.
-----------------------------------------------------------------------
Polak, Czech i Chińczyk zakładają się kto wejdzie do jaskini i się nie posika. Najpierw wchodzi Polak. Posikał się. Teraz Czech. Posikał się. Później Chińczyk. Nie posikał się. Polak i Czech pytają sie go jak to zrobił. Chińczyk na to:
-Chińczyk mieć pieluszke!
-20
-18
-23
A chińczyk takie coś:
-2 do roweru i 1 do piłki

Idą Polak, Niemiec i Rusek przez las i spotykają diabła. Mówi, że jeśli chcą przejść muszą przynieść jakąś roślinę. Polak przynosi tulipana, Niemiec dziką różę, a Rusek nie pojawił się. Teraz diabeł każe im włożyć tą roślinę w d**e. Polak bez problemu wkłada sobie tulipana, a Niemiec śmieje się i płacze. Diabeł pyta się go:
-Czemu płaczesz?
-Bo to boli
-A czemu się śmiejesz?
-Bo rusek niesie kaktusa
----------------------------------------------------------------
Siostra pyta się Jasia:
-Jasiu, mogę pożyczyć twoje zdjęcie?
-A na co ci?
-Bo na przyrode mamy przynieść zdjęcie jakiś katastrofy ekologicznej.
-----------------------------------------------------------------------
Polak, Czech i Chińczyk zakładają się kto wejdzie do jaskini i się nie posika. Najpierw wchodzi Polak. Posikał się. Teraz Czech. Posikał się. Później Chińczyk. Nie posikał się. Polak i Czech pytają sie go jak to zrobił. Chińczyk na to:
-Chińczyk mieć pieluszke!